A tökéletes első randevú – avagy a randizás íratlan, ámde „érdemes tudni” szabályai

 • A tökéletes első randevú – avagy a randizás íratlan, ámde „érdemes tudni” szabályai

Az első randevún nagyon sok múlik, ezért fontos, hogy a maximumot hozd ki belőle. Előadásunkkal hasznos tippeket, ötleteket, élet írta tapasztalatokat osztunk meg annak érdekében, hogy az első randevút, második, harmadik,negyedik… és még sokadik is követhesse.- Úgy érzed, hogy hiába ismerkedsz, mert hosszas próbálkozások után is egyre csak lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekben találod magad?…   

- Szeretnél azon szerencsések közé tartozni, akik mindig a legjobb formájukat képesek hozni egy randiszituációban?…   


Az első találkozás az a szentséges pillanat, melynek nyomán új, minden eddiginél édesebb fejezet kezdődhet életedben. Az első randevú mindig a boldog jövő ígéretét hordozza, s mint ilyen SÚLYA VAN! Estünkön sok-sok humorral, könnyedséggel, barátságos hangulattal és interaktív beszélgetésekkel időzünk majd a randevúzás face to face szituációjában.

Ha ismerkedsz, próbálkozol, találkozgatsz, de csak nem jön össze a vágyott kapcsolat, érdemes feltenned a kérdést:    
   

”Vajon kinek a készülékében van a hiba?”   

Estünk során a többi közt erre a kérdésre is megkapod a választ és egy sor újdonságot is hallasz majd, mellyel megkönnyítheted a találkozást magad és aktuális randevúpartnered számára.   

Időpont:
2017-05-10 19:00

Helyszín:
Duals Társkereső Iroda (Térkép)
(1133 Budapest Bessenyei u. 16. 7/4)

Belépődíj:
4 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)