Adventre hangoló főzőrandi különleges AJÁNDÉKKAL!

 • Adventre hangoló főzőrandi különleges AJÁNDÉKKAL!

Az év utolsó főzőrandijára invitálunk! S minthogy közelegnek az Ünnepek, ezúttal egy igazán rendhagyó, Adventre és Karácsonyra hangoló, meghitt rendezvényt álmodtunk meg. A vacsora elkészítése után pedig ALKOTUNK! Mindannyian és nem is akármilyen gasztro- meglepetést, melyet aztán hazavihetsz, s megajándékozhatod Vele valamely szerettedet.

A menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk igazán különleges, a tél és a közelgő Ünnepek hangulatát idéző, isteni lakoma lesz!

Estünket tekintheted akár karácsonyi gasztro-főpróbának is, hiszen garantáljuk, a fogások, melyeket a többiekkel közösen készítesz, ha úgy döntesz, az ünnepi asztalon is megállják majd a helyüket. A recepteket főzőestünk után elküldjük Neked, de nem csupán ez az egyetlen meglepetésünk lesz!

Karácsonykor a szeretteinkkel együtt töltött időn túl a legnagyobb élmény talán az, ha örömet szerezhetünk valamilyen apró kedvességgel. Mi most ebben is segítünk Neked! A vacsora elkészítése után ALKOTUNK! Mindannyian és nem is akármilyen gasztro- meglepetést, melyet aztán hazavihetsz, s megajándékozhatod Vele valamely szerettedet.

Éppen ezért ezen az estén főzőtudományod vagy ha az még nincs is esetleg, lelkesedésed mellett ügyességedre és kreativitásodra is szükség lesz. Meglátod, milyen nagyszerű érzés lesz, amikor kezedben tartod az általad készített finomságot, mely Karácsonykor lesz igazán finom és ízletes és éppen ezért nagyszerű ajándék valakinek.

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat ezúttal is mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe.

Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk!

A belépő ára tartalmazza:


- az exkluzív, csoportos főzésre alkalmas, tökéletesen felszerelt helyszínt
- az eszközök használatát
- a különleges menüsorhoz szükséges minden alapanyagot
- kiadós, 3 fogásos vacsorát, hiszen el is fogyasztjuk a helyszínen az elkészült étkeket
- házi szörpöt és szénsavmentes ásványvizet
- AJÁNDÉKOT - melyet saját kezűleg készítesz el és aztán haza is vihetsz!


Igény szerint, térítés ellenében sört, bort és röviditalokat is biztosítunk.


Gyere és tarts velünk az év utolsó, rendhagyó, Adventre és Karácsonyra hangoló, kreatív főzőestjén!

Időpont:
2021-11-27 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48,)

Belépődíj:
17 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)