BiztosParty

Búcsúztassuk méltón a nyarat, találkozzunk egy finom italokkal és még több romantikával fűszerezett, felemelő szórakozást ígérő, izgalmas est keretében! Hogy ez a nyár is jól végződjön!


Igényes szórakozás minden korosztálynak! Tapasztald meg Te is, milyen egy igazán kulturált rendezvény! Bulizz és ismerkedj könnyedén, komoly emberekkel!Tudod, hogy mi kell egy jó hangulatú nyárzáró BiztosParty-hoz?


- jó társaság
- jó zene
- kellemes szórakozás
- finom italok
- és játék minden mennyiségben

Könnyed ismerkedés, szórakozás és játék!

Program:


20.00 - 20.30 - Érkezés

Érkezéskor "azonosítunk", vagyis megkapod névkártyád, mely nagy segítség lesz az ismerkedésben, valamint italkuponokkal is ellátunk, melyeket szabadon választható innivalókra válthatsz be.
Ezen a rendezvényen tényleg csak annyi a dolgod, hogy jól érezd magad! Az ülésrendről mi,  a szervezők gondoskodunk, s ne aggódj, alkalmad lesz az est folyamán szinte mindenki mellett helyet foglalni!

20.30 - 22.00 - Játék

A játékok, melyekkel készülünk egyszerre viccesek, könnyedek, szórakoztatóak, s nem utolsósorban újdonsággal szolgálnak, de nem csupán a társaság többi tagjáról, hanem akár saját magadról is! Ha extrovertált típus vagy, alkalmad lesz nyílt színi megnyilvánulásra, vagy bemutatkozásra, ám ha kevésbé kitárulkozó, inkább introvertált a személyiséged, biztosítunk, akkor is jól fogod érezni magad. Hogy miért? Mert felemelő társaságban mindig kellemes ismerkedni.


Mi történik ezután?


....felhőtlen csevegés, móka és kacagás éjfélig!
Meglátod, mire a játékok végére érünk, egész jól ismerni fogjátok egymást. Már akkor lesz, akit különösen szimpatikusnak találsz majd, s az est további részében lehetőséged lesz vele kötetlenül ismerkedni.

Ezúttal is szerepet kapnak a Biztoskártyák! Ha tetszik valaki, de nem tudtad elkérni a számát, semmi vész! Feltüntetheted nevét biztoskártyádon, s ha kölcsönösen érdeklődtök egymás iránt, a további romantikus végkifejlet reményében megadjuk elérhetőségeiteket. Rajtunk most sem fog múlni a boldogságod!

A belépő ára


5.990 Ft, mely tartalmazza

- 5 db italkupont, tetszőleges - alkoholos, vagy alkoholmentes - italválasztékkal
- a játékokat és vele a kiváló hangulatot
- a szervezést
- a zártkörű helyszín biztosítását
- az ismerkedés nyomon követését, vagyis a további randizás lehetővé tételét

Gyere és tarts velünk Te is Budapest legnagyszerűbb hangulatú társkereső rendezvényén!

Időpont:
2016-09-16 20:00

Helyszín:
Stex Ház (Térkép)
(1085 Budapest, József krt. 55-57.)

Belépődíj:
5 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)