BiztosParty Nőnap alkalmából

 • BiztosParty Nőnap alkalmából

Exkluzív környezet, elegáns társaság, zene, tánc és romantika minden mennyiségben! Tarts velünk, s ünnepeljük együtt egy fantasztikus est keretében a gyengébbik nemet, a csodálatos hölgyeket!

A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, MÁR CSAK URAK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Kiknek ajánljuk?

Rendezvényünkre elsősorban a 25 és 50 év közötti hölgyeket, valamint a 30 és 55 év közötti urakat várjuk legalább száz fős létszámban!

Tudod, hogy mi kell egy valamirevaló BiztosParty-hoz?


- jó társaság
- lágy dallamok
- kellemes szórakozás
- finom italok
- és egy cseppnyi izgalommal párosuló, érdekes ismerkedés

Ha figyelted korábbi rendezvényeinket, már megszokhattad, hogy nagyszabású ismerkedési estjeink mindig valamilyen sajátos jelleget öltenek. Hol jótékonykodunk, hol a szerelmesek és a szerelemre vágyók napját ünnepeljük és ezúttal is különleges az apropó:

Március 9-én este, a gyengébbik nemet, a csodálatos NŐKET ünnepeljük! A DRESS CODE ezért ezúttal csak a férfiakra vonatkozik,  s kicsit eltér a szokásostól:
Arra kérjük a résztvevő urakat, hogy egy szál vörös rózsával érkezzenek, melyet az est során alkalmuk lesz átadni a számukra legszimpatikusabb hölgynek.


A belépő ára:


6.490 Ft, mely tartalmazza


- italfogyasztást 2000 Ft értékben
- a játékokat és vele a kiváló hangulatot
- a szervezést
- a zártkörű helyszín biztosítását

ÉS

A lehetőséget, hogy egy igazán nagyszerű ismerkedési est keretében Rád találhasson a szerelem!

Gyere és tarts velünk Te is Budapest legexkluzívabb nőnapi rendezvényén!

Időpont:
2018-03-09 20:00

Helyszín:
Morrison's 2. (Térkép)
(1055 Budapest, Szent István krt. 11.)

Belépődíj:
6 490 Ft

Akciós ár:
3 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)