Bowlingozzunk tavasszal is!

 • Bowlingozzunk tavasszal is!

Egyedül vagy? Társat keresel? Tarts velünk egy szuper esti programon, mely nem csupán ismerkedési lehetőséget, de nagyszerű szórakozást és sportolást is ígér!

Gyerünk, itt az alkalom, hogy megcsillogtasd bowling tudásod! Persze az sem baj, ha még nem vagy a pálya ördöge, ez esetben egy-két gurítási trükköt is elleshetsz. Közben pedig, nem mellékesen nagyszerű társaságban ismerkedhetsz.


Hogy zajlik a bowling, „biztosrandi módon”?


- A program 19 órakor kezdődik és kb. 1,5 órát tudtok játszani.

- Kétszer 40 perc játékra lesz lehetőség. A két forduló között a férfiak, korosztályuknak megfelelően helyet cserélnek a csapatokban, így mindenki mindenkivel ismerkedhet a játék hevében.

- Most is fontos szerepet tulajdonítunk a Biztoskártyáknak! Mindkét forduló végén kiosztjuk ezeket, hogy megjelölhesd, kit képzelnél biztos pontnak életedbe.

- Ha már eleget gurítottál, s az idő is lejárt, búcsút veszünk Tőled, s összesítjük a leadott biztospontokat, s szurkolj magadnak, mert a kölcsönös pontozás randevút jelent! Ha csapattársad is biztosan szeretne Téged megismerni, erről két napon, vagyis 48 órán belül értesítünk e-mail-ben. Megadjuk partnered elérhetőségét, s ettől kezdve már csak rajtatok múlik végül taroltok-e a szerelem bowlingpályáján.

Mennyibe kerül?


A Biztosrandi Bowling ára 5490 Ft, ami tartalmazza

- a 1,5 órás játékidőt
- a profi szervezést
-  a remek hangulatot
- és a még annál is kitűnőbb, korban Hozzád illő társaságot

Néhány érv, ami miatt el kell, hogy jöjj bowlingozni:


- ha tényleg nagy ász vagy a játékban, ezt most randielőnnyé kovácsolhatod

- ha még nem vagy profi játékos, de szeretnél az lenni, vagy legalábbis csiszolni tudásod, egész biztos, hogy szuper gurítási trükkökkel ismerkedhetsz meg a csapatszellem jegyében

- sokkal lazább a szituáció, mint egy „face to face” helyzetben. Ha inkább a társasági ismerkedésben hiszel, és mellette még a sportot és a játékot is kedveled, ezt a programot máris a Tiédnek érezheted!

Időpont:
2020-03-24 19:00

Helyszín:
Mammut Bowling Klub (Térkép)
(1024 Budapest Lövőház u. 2-6 Mammut II. 2. em.)

Belépődíj:
5 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)