Csodálatos utazás Szicíliába!

 • Csodálatos utazás Szicíliába!

Légy előrelátó, tervezz már most és tarts velünk ősszel EARLY BIRD kedvezménnyel a csodálatos Szicíliába! Októberben még kellemesen meleg a tenger, ráadásul bőséges programmal is készültünk, ezt az utazást tehát kár lenne kihagynod!


Úticél:


SZICÍLIA

Palermo- Etna-Taormina-Cefalu
A Randivonal, a Duals Társkereső és a Rekord Tours Kft. szervezésében


Időpont:


2018. október 10-14.


Program:


1.    nap:

Elutazás Palermoba, tervezett érkezés a délutáni órákban. Landolás után a közeli tengerparti városba, Cefaluba megyünk, ahol a szállásunk lesz 5 napig. Bejelentkezést követően ismerkedés egymással és a helyszínnel. Az első vacsoránkat a szállodában fogyasztjuk el.

2.    nap:
Egy hosszú nap előtt állunk, ugyanis elutazunk az Etna-vulkánhoz, hogy megcsodáljuk azt közelről. Az Etna Európa legmagasabb működő vulkánja, 3329 méter magas, és cseppet sem egyszerű a meghódítása. A csúcsot két irányból közelíthetjük meg. Időjárástól függ, hogy meddig tudunk felmenni. Délután folytatjuk utunkat Taorminába, Szicília legromantikusabb városába. Vacsora Cefaluban.

3.    nap:
Délelőtt gyalogosan fedezzük fel Cefalut, mely egy bájos tengerparti város, tele képeslapra illő részletekkel. Amellett, hogy itt található Szicília legszebb strandja, a város tele van arab-normann építészeti remekművekkel. Délután egy tipikus szicíliai borkóstolón veszünk részt. Vacsora Cefaluban.

4.    nap:
Ismét izgalmas és mozgalmas nap elé nézünk, ugyanis Palermóba utazunk. Megérkezéskor az utazók első benyomása a kultúrák kavalkádja lehet, hiszen kevés olyan európai város van, ahol keveredik a dél-európai és észak-afrikai kultúra az építészetben és a helyiek mentalitásában. Pár órát szánunk erre az izgalmas városra, majd tovább utazunk Monreale-ba, ahol megnézzük a katedrálist, mely csodálatos arany mozaikot rejt.

5.    nap:
Délelőtt szabadprogram, pihenési lehetőség. Délben búcsúebéd, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás.

Részvételi díj:


EARLY BIRD AKCIÓ:


190 800 Ft/fő + repülőjegy 2018.07.10-ig történő foglalás esetén


NORMÁL ÁR:


208 800 Ft/fő + repülőjegy 2018.07.10 utáni foglalás esetén


Ár tartalmazza:

•    Középkategóriás szállást 4 éjszakára, félpanziós ellátással, kétágyas szobában
•    Reptéri transzfereket
•    Welcome koktélt
•    A leírásban szereplő programokat, belépőket
•    Csoportkísérőt és helyi idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza:

•    Repülőjegyet a Ryanair légitársasággal, mely kb. 80 000 Ft illetékkel együtt.

Tervezett menetrend:
2018.10.10. Budapest 14.35- Palermo 16.35
2018.10.14. Palermo- Budapest 17.00-19.05
 
•    Az étkezéseken kívüli italfogyasztást

•    Egyágyas felárat

•    BBP és stornó biztosítást

Minimális létszám: 12 fő,

Maximális létszám: 25 fő


Ezt az utat tényleg nem szabad kihagynod! Tervezz előre, s tarts velünk ősszel erre a fantasztikus kalandra!

Részletes információkért küldd el jelentkezésed, vagy keress bennünket telefonon, e-mailben! Várjuk jelentkezésed!


Időpont:
2018-10-14

Helyszín:
SZICÍLIA
()

Belépődíj:
208 800 Ft

Akciós ár:
190 800 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)