Elengedlek, boldog leszek és szabad!

 • Elengedlek, boldog leszek és szabad!

Formabontó, tabukat döntögető egész napos workshop szeretetről, szerelemről, méltóságteljes elengedésről és különválásról, majd az azt követő, boldog élet megteremtéséről.    

- Szeretnéd tudni, hogy egy tönkre ment kapcsolat után hogyan élhetsz ismét boldog és teljes életet?
- Kíváncsi vagy, miként tekinthetsz szakításodra életed egyik legnagyobb ajándékaként?
- Szeretnéd, ha egykori szerelmeddel zajos csatározások helyett méltó módon, békében és szeretetben búcsúzhatnátok egymástól?

Amikor megtaláljuk életünk szerelmét és fogadjuk, hogy kitartunk jóban-rosszban egymás mellett, eszünkbe sem jut, hogy a legédesebb történet, amit valaha átéltünk, mégsem boldog véggel és beteljesedéssel kecsegtet majd. Legvadabb fantáziánkban sem gondolnánk, hogy a mi történetünk nélkülözni fogja a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” típusú romantikus befejezést.

Pedig a házasságok, a párkapcsolatok jelentős része szakítással végződik, a válás, mint olyan, ma már kultúránk „természetes” részét képezi.  Természetes, de nem a helyén kezelt részét, hiszen mondjuk ki: ma a válás, a szakítás a társadalmi közfelfogásban KUDARC!    ..

…Miközben lehetne    


- életünk, egy fontos, pozitív értelemben vett, sorsfordító tapasztalata   

   

Vagy


- egy nagyszerű lehetőség arra, hogy újfajta minőségként kezeljük volt párunkkal való kapcsolatunkat.


Ez a hétvége nagyon értékes és különleges lesz számodra, hiszen   


- megismerhetsz egy formabontó módszert, melynek segítségével szakításodat,  - akármilyen okból is hoztad meg döntésed - mérhetetlen szeretet, nagylelkűség, és jóakarat jellemzi majd

- elsajátítod a készséget, hogy életed egyik legnehezebb és legfájdalmasabb periódusából ajándékot kreálj magadnak, mely aztán mindkettőtök számára a kiegyensúlyozott továbblépés és boldog jövő záloga lehet   

- megtanulod, hogyan írd felül a szakításkor életbe lépő biológiai reakciókat   

- sikeresen elengeded a múltat, s vele a haragot, a vádat és az önvádat, teret adva a megértésnek, a megbocsátásnak és annak a tiszta szeretetnek, mely kapcsolatotok kezdetén szabadon és természetesen áramlott köztetek   

- mély felismerések nyomán megérted saját szereped az eseményekben, ami a megnyugváson túl annak ígéretét is hordozza, hogy jövőbeni párkapcsolatodban tudatosan képes leszel másként cselekedni, önmagad számára megfelelőbb döntéseket hozni

Az egész napos workshop ára:    


14.990 Ft, melyet a helyszínen, készpénzzel fizethetsz, s mely tartalmazza   

- a békés és szeretetteljes válás módszerének elsajátítását   

- gyakorlati ismereteket, melynek nyomán a megszerzett tudást sikerrel építheted be életedbe

- önmagad egy fontos részének, vagyis nagyszerű, megbocsátó, tudatos énednek  (újra)felfedezését   

- a megértő és támogató csoportmunkában való részvételt   

- a kellemes és diszkrét helyszínt   

- kávét, teát, üdítőt és finom harapnivalót, ha megéheznél   


Jelentkezz és foglalj helyet magadnak!   

Időpont:
2018-12-08 11:00

Helyszín:
Márvány Terápiás Központ (Térkép)
(1126 Budapest, Márvány utca 29.)

Belépődíj:
14 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)