Elő-Karácsonyi Ünnepi Party!

 • Elő-Karácsonyi Ünnepi Party!

Hangolódjunk együtt az Ünnepekre, gyere és tarts velünk egy igazán vidám, meghitt, stílusos, Karácsony előtti ünnepi party-n - s ki tudja? Talán a szerelem is Rád talál még az év vége előtt!

A FÉRFIAK LÉTSZÁMA BETELT! :-)


ELŐ-KARÁCSONYI ÜNNEPI PARTY!

Szokásos évzáró rendezvényünket remek társaságban, kellemes beszélgetésekkel, ismerkedéssel, tánccal körítve szervezzük CSAK szingliknek!

Időpont:

2019. december 21. szombat, 20 óra

Helyszín:

Morrrison's 2
1055 Budapest, Szent István krt. 11.

Ünnepi hangulat, kiváló társaság, zene, bor és tánc vár Rád, valamint ismerkedési lehetőség, minden mennyiségben!

Figyelj!

Ezen az estén dress code lesz érvényben!


Kérjük, hogy megelőlegezve az ünnepi hangulatot, mindenki ruházatán jelenjen meg valamilyen formában az ezüst, arany vagy a piros szín.
(Jó, ha tudod, érkezéskor ellenőrizni fogjuk, eleget tettél-e kérésünknek, ezért itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy alsóneműre hivatkozni természetesen nem érvényes!

Időpont:
2019-12-21 20:00

Helyszín:
Morrison's 2. (Térkép)
(1055 Budapest, Szent István krt. 11.)

Belépődíj:
5 990 Ft

Akciós ár:
4 490 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)