Évzáró, karácsonyi vacsora és SWING!

 • Évzáró, karácsonyi vacsora és SWING!

Évzáró rendezvényünkön egy igazán fenséges, karácsonyi vacsorára invitálunk, mely nem csupán az ételektől, hanem a játékos ismerkedéstől, a programjainkra egyébként is jellemző, kiváló hangulattól és persze, Tőled, a Te jelenlétedtől, valamint a Hozzád hasonló szingli társaságtól lesz egészen különleges. Gyere és tarts velünk!

A LÉTSZÁM BETELT! :)

Tavaly sajnos a járványhelyzet nem tette lehetővé, hogy megszervezzük szokásos, évzáró rendezvényünket. Nem is volt hát kérdés, hogy idén, ha lehet, megragadjuk a lehetőséget, s még utoljára összejövünk az évben, hogy a közelgő Ünnepekre hangolódva beszélgessünk, ismerkedjünk.

Vacsoránkról a Borganika séfje gondoskodik, de készülünk a finom fogásokon túl kedves, vicces, érdekes kvízzel, melynek mi más is lehetne a tárgya, mint a Karácsony és úgy alapvetően az év vége. Az est folyamán lesznek játékos feladatok, melyek segítenek abban, hogy jobban megismerd a társaságot és persze kellemes zenei aláfestéssel is készülünk.

És ha már a zenénél tartunk, mi sem illik jobban az ünnepi hangulathoz, mint A SWING. Ezért estünk fénypontja is ehhez a zenei stílushoz kapcsolódik. A vicces kvíz és ismerkedős játékok, valamint az isteni vacsora után jöhet a ráadás, egy igazán csapatépítő momentum: meghívott vendégünk, Bánkúti Ágnes táncoktató segítségével bevezetünk a swing csodálatos világába.

Időpont:

2021. december 18. szombat, 19 óra

Ezen az estén dress code lesz érvényben, melynek értelmében az ünnepi jellegre utalva, stílusosan ezüstben és/vagy, hogy az Urak számára is teljesíthető legyen kérésünk, bordóban/pirosban pompázunk majd. Arra kérjük tehát kedves vendégeinket, hogy ruházatukon jelenjen meg valamilyen formában az ezüst és/vagy a bordó/piros szín.

A belépő ára:

17.990 Ft, mely tartalmazza:

-    privát séfünk gondos és minden apróságra felkészült jelenlétét
-    3 fogásos menüt - a részleteket küldjük jelentkezésedet követően
-    minden fogáshoz egy pohár finom bort
-    karácsonyi vacsoránkhoz különleges hangulatot biztosító helyszínt
-    vicces, karácsonyi kvízt és kreatív játékokat, hogy könnyebben menjen az ismerkedés
-    ÉS az est különleges csapatépítő elemét: 1 órás swing táncoktatást

- valamint korlátlan fogyasztást az alábbiakból: szénsavmentes ásványvíz, házi szörp

Igény szerint, térítés ellenében röviditalokat is biztosítunk -  ezt kérjük még a rendezvény előtt jelezni szíveskedj!


Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete aprónépének fogunk eljuttatni. Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.

Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

Találkozzunk és érezd jól magad egy vidám szingli társaságban még Karácsony előtt, s az évben utoljára!

Számítunk részvételedre! Rendezvényünkre maszkot mindenképp hozz magaddal!

Együttműködő partnerünk: Borganika


Időpont:
2021-12-18 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48,)

Belépődíj:
17 990 Ft

Akciós ár:
14 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)