Farsangi főzőrandi - Elő a jelmezekkel!

 • Farsangi főzőrandi - Elő a jelmezekkel!

Főztél már jelmezben?...Ugye, hogy nem! A farsangi szezonra mi így készülünk, jelmezes, s ebből adódóan garantáltan különleges, vicces főzőcskével, reméljük, Te is velünk tartasz!


Főzőestjeinket évek óta sikerrel szervezzük, hiszen a gasztronómia, mint élmény és a főzés, mint kreatív tevékenység könnyen összehozza az embereket. Hát még, ha csapatban, egymást segítve kell megalkotni egy-egy fogást – nincs nyafogás, ezt elhiheted!

Februárban pedig, ha főzünk, a farsangi időszak kellős közepén egyszerűen nem hagyhatjuk otthon a jelmezeket sem. Ez az est tehát így lesz tökéletesen kerek és persze egészen különleges. Figyelj! Nem csak az lesz a kérésünk, hogy valamilyen ötletes, érdekes jelmezben érkezz, az öltözékeden túl, ha van kedved, meg is jelenítheted a karaktered. /Persze csak a jó ízlés és normalitás határain belül.:)

Csak egy példa: Tegyük fel, hogy királylánynak öltöznél, szíved joga, hogy estünkön királylányosan viselkedj, el fogjuk nézni Neked. Ugyanez érvényes, ha királyként érkezel, ha rajtunk múlik, úgy is fogod érezni magad a rendezvényen.

MEGJEGYZÉS: Ha úgy érzed, Tőled távol áll a jelmezes megjelenés, de szeretnél egy klassz esten, jó társaságban enni-inni, lazítani, jelmez nélkül, esetleg csupán egy maszkkal készülve is várunk szeretettel! :)

És ha már királyoknál és királynőknél tartunk, a lakoma, mely a Te segédleteddel is készül, igazán királyi lesz – erről többet jelentkezésedet követően árulunk el. Egy biztos, fánkot is sütünk majd, hisz e nélkül nem lenne igazán farsangi az est.

A belépő ára, mint mindig, ezúttal is tartalmazza:

- privát séfünk segítő jelenlétét, hogy biztosan elkészüljenek az étkek

- az exkluzív, csoportos főzésre alkalmas, tökéletesen felszerelt helyszínt
- az eszközök használatát
- a különleges menüsorhoz szükséges minden alapanyagot
- kiadós, 3 fogásos vacsorát, hiszen el is fogyasztjuk a helyszínen az elkészült ételeket
- házi szörpöt és szénsavmentes ásványvizet korlátlanul

Egyéb italokat a helyszínen térítés ellenében biztosítunk.

ÉS: érdekes, játékos kvízt a farsangi téma jegyében.

Még valami: A kiadós vacsora után, ha érez magában kedvet a társaság, lesz egy kis tánc és mulatság is.


Várunk szeretettel az év minden bizonnyal legegyedibb főzőrandiján!

Időpont:
2022-02-12 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48,)

Belépődíj:
17 990 Ft

Akciós ár:
14 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)