Farsangi Party a 70-80-90-es -évek stílusában!

 • Farsangi Party a 70-80-90-es -évek stílusában!

Akárhány éves is vagy, Rád is biztos nagy hatással volt a 70-80-90-es évek divatja, zenei kultúrája. Emlékszel még a korszak emblematikus figuráira?... Zenészekre, színészekre, stílusukban is igazán egyedi művészekre?...Ha igen, azért, ha nem, akkor viszont még inkább velünk kell, hogy tarts február 22-én! Itt a farsang, áll a bál… szeretettel meghívunk egy igazán vidám, bohókás, múlt idéző estre!


Farsangi estünkön ezúttal a 70-80-90-es évek hangulatát idézzük meg! Természetesen, ahogy minden BiztosRandi rendezvényen, ezúttal is fogunk játszani, a zenei választék abszolút korhű lesz és a ruházatról sem feledkezünk meg: DRESS CODE lesz érvényben!

DRESS CODE: Kérjük, ruházatod valamilyen módon tükrözze a 70-80-90-es évek divatját!

Adunk egy kis segítséget:
Szeretettel várjuk például a latex, vagy forró nadrágos hölgyeket… és urakat is, hiszen ebben a korszakban mi sem volt természetesebb, mint a cicanadrágos férfiideálok – lássuk hát ismét őket! Persze, ha mindezt túlzásnak érzed, beérjük, egy a 80-as éveket idéző fejpánttal is vagy férfiak esetében egy fura színekben pompázó, avagy pálmafás, műszálas inggel. Esetleg, hogy a 70-es évekről se feledkezzünk meg, jöhetnek a vastag sarkú/talpú cipők, nőktől és férfiaktól is elfogadjuk ezt.

Ezek persze a mi ötleteink, de fantáziád Te is szabadjára eresztheted. Sőt! Ha igazán bevállalós vagy, akár a korszak egy sztárjának is beöltözhetsz. Kíváncsiak lennénk például Madonnára, az Abba lányokra/fiúkra, Cherre, de örömmel találkoznánk Prince-szel, George Michaellel – Vele tuti sikered lenne!!! – hogy Michael Jacksont már ne is említsük…

Estünk fénypontja a játékok mellett a táncverseny lesz! Most igazán próbára teheted ügyességed, a 70-80-90-es évek tipikus zenéinek még tipikusabb táncmozdulatait kell tudnod majd felidézni! De többet egyelőre nem árulhatunk el…

Belépő:

5490 Ft, mely tartalmazza,

- általad tetszőlegesen választott, 2000 Ft értékű italfogyasztást
- zárt rendezvény helyszín biztosítását
- játékokat, az est moderálását
- saját Dj-t, aki egész este azon lesz, hogy a kor legjobb zenéit prezentálja a társaságnak!


Kérjük, ha jelentkezel, s bármi közbejön, figyelj a lemondási határidőre, mely a mi munkánkat könnyíti meg. Mivel szeretnénk ügyelni a nemek megfelelő arányára, azzal, ha időben szólsz bármilyen változásról, nekünk, a szervezőknek és persze leendő vendégeinknek segítesz.
Köszönjük megértésed!

Lemondási határidő:
2020. február 27.

Várunk szeretettel, idézzük meg együtt a 70-80-90-es éveket!

Időpont:
2020-02-29 20:00

Helyszín:
Morrison's 2. (Térkép)
(1055 Budapest, Szent István krt. 11.)

Belépődíj:
5 490 Ft

Akciós ár:
4 490 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)