Farsangi retroparty! Téma: 70-80-90-es -évek!

 • Farsangi retroparty! Téma: 70-80-90-es -évek!

Akárhány éves is vagy, Rád is biztos nagy hatással volt a 70-80-90-es évek divatja, zenei kultúrája. Emlékszel még a korszak emblematikus figuráira?... Zenészekre, színészekre, stílusukban is igazán egyedi művészekre?...Ha igen, azért, ha nem, akkor viszont még inkább velünk kell, hogy tarts február 22-én! Itt a farsang, áll a bál… szeretettel meghívunk egy igazán vidám, bohókás, múlt idéző estre!


Farsangi estünkön ezúttal a 70-80-90-es évek hangulatát idézzük meg! Természetesen, ahogy minden BiztosRandi rendezvényen, ezúttal is fogunk játszani, a zenei választék abszolút korhű lesz és a ruházatról sem feledkezünk meg: DRESS CODE lesz érvényben!

DRESS CODE: Kérjük, ruházatod valamilyen módon tükrözze a 70-80-90-es évek divatját!

Adunk egy kis segítséget:
Szeretettel várjuk például a latex, vagy forró nadrágos hölgyeket… és urakat is, hiszen ebben a korszakban mi sem volt természetesebb, mint a cicanadrágos férfiideálok – lássuk hát ismét őket! Persze, ha mindezt túlzásnak érzed, beérjük, egy a 80-as éveket idéző fejpánttal is vagy férfiak esetében egy fura színekben pompázó, avagy pálmafás, műszálas inggel. Esetleg, hogy a 70-es évekről se feledkezzünk meg, jöhetnek a vastag sarkú/talpú cipők, nőktől és férfiaktól is elfogadjuk ezt.

Ezek persze a mi ötleteink, de fantáziád Te is szabadjára eresztheted. Sőt! Ha igazán bevállalós vagy, akár a korszak egy sztárjának is beöltözhetsz. Kíváncsiak lennénk például Madonnára, az Abba lányokra/fiúkra, Cherre, de örömmel találkoznánk Prince-szel, George Michaellel – Vele tuti sikered lenne!!! – hogy Michael Jacksont már ne is említsük…

Estünk fénypontja a játékok mellett a táncverseny lesz! Most igazán próbára teheted ügyességed, a 70-80-90-es évek tipikus zenéinek még tipikusabb táncmozdulatait kell tudnod majd felidézni! De többet egyelőre nem árulhatunk el…

Belépő:

4990 Ft, mely tartalmazza,
- 1 pohár juice vagy 1 pohár bor
- korlátlan alkoholmentes italfogyasztás (házi szörp, szénsavmentes víz)
- a programhoz illő, nem szokványos helyszín biztosítását (Itt hívjuk fel figyelmed, rendezvényünk házibuli jellegű est lesz, nem a  megszokott belvárosi, túlzsúfolt szórakozóhelyek hangulatára számíthatsz.)
- saját dj-t, aki egész este azon lesz, hogy a kor legjobb zenéit prezentálja a társaságnak!

A helyszínen, térítés ellenében lehetőség lesz további ital –és ételfogyasztásra:

prosecco/pezsgő
különböző röviditalok
juiceok

farsangi fánk
pogácsa
falafelek

Várunk szeretettel, idézzük meg együtt a 70-80-90-es éveket!

Időpont:
2019-02-22 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.)

Belépődíj:
4 990 Ft

Akciós ár:
2 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)