Farsangi túra a Spartacus-ösvényen!

 • Farsangi túra a Spartacus-ösvényen!

Gyere és túrázz velünk egy bolondos, farsangi programon, ahol a túrabakancs mellé kötelező kellék lesz a jókedv, vidámság, nem kevés humor, na és persze a farsangi jelmez!

Az elmúlt évben már volt alkalmunk túrázni a Spartacus-ösvényen.
Mivel csodás élmény volt, arra gondoltunk, miért ne ismételhetnénk meg, épp csak egy kissé rendhagyó módon?

Időpont:

2023 február 11. szombat, 10 óra

A túrázáshoz megfelelő farsangi öltözet kiválasztásához adunk is néhány tippet: nagy szeretettel várjuk a hercegnőket, hercegeket, akár fehér lovon is :), de örülni fogunk az erdei manóknak és tündéreknek is. És persze díjazni fogjuk a a különféle állatos jelmezeket és az egészen egyedi megoldásokat is.

És ha már díjazás: mi sem lehet jobb, mint egy kiadós túra után valami finomságot közösen elfogyasztani. Ez pedig természetesen ezúttal nem lesz más, mint ….

... ezt viszont itt most nem áruljuk el, legyen meglepetés, ha eljössz viszont megtudod! :)

Természetesen, ha úgy érzed, Te csupán valami apró kiegészítővel járulnál hozzá a farsangi mókához, akkor is várunk szeretettel!

Érkezés:

tempótól függően kb. 15 órakor

A túráról bővebben:

A táv: kb.14 km

Utunkat Pilisszentlászló központjában kezdjük, majd egyenletes, mindenki számára kényelmes tempóban haladunk a Telgárthy-rétig, végül a vadregényes Apát-kúti-völgyön át érkezünk vissza a kiindulópontra.

Közben fenséges bükk erdőn keresztülhaladva, onnan néhol ki-kikacsintva igazán szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk.

Maga a túra könnyűnek mondható, viszonylag kevés (290 m) szintkülönbséggel.

Az ösvény merész, érdekesen kanyargó útvonalával egészen különleges élményt nyújt a túrázóknak. A helyenként kifejezetten keskenyre szűkülő szakaszok miatt a bokát jól tartó, megfelelő túrabakancs mindenképp szükséges.

Gyere és tarts velünk mókás, testet-lelket üdítő, kiadós, gyalogtúránkon!

A  kép csupán illusztráció! Forrás: Pixabay

Időpont:
2023-02-11 10:00

Helyszín:
Pilisszentlászló (Térkép)
(2009 Pilisszentlászló, Béke u. 83. )

Belépődíj:
4 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)