Főzőparty nem mindennapi ízekkel és vicces gasztronómiai fejtörővel!

 • Főzőparty nem mindennapi ízekkel és vicces gasztronómiai fejtörővel!

Ezen az estén egész biztos nem lesz gondod az ismerkedéssel! Főzőrandinkon férfiak és nők egyaránt csinos kis kötényben, csapatokat alkotva, bármit is jelentsen ez, de tudásuk legjavát adva készítik el a privát séfünk által megálmodott, különleges ételeket. Éld át, miként válik egycsapásra profi szakács belőled egy igazán nyitott, segítőkész szingli társaságban! :)

A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, S MÁR CSAK 3 FÉRFI SZÁMÁRA MARADT SZABAD HELY!

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők egészen másként működnek. Igen, a konyhában is!:-)

A közhiedelem szerint a férfiak leginkább szenvedéllyel, ráérzéssel főznek, hatalmas rumlit hagyva maguk után, a gyengébbik nem viszont pontosan, precízen, megfontoltan, de persze a kreativitást sem mellőzve. Szerinted igaz lehet ez? Hát mi most utána járunk, Te is tarts velünk!

A főzésre alkalmas, stílusos helyszínt, az eszközöket és az alapanyagokat mi biztosítjuk, Te pedig hozd magaddal vidámságod, nyitottságod, lelkes hozzáállásod és persze különleges egyéniséged, melyet bele is főzhetsz majd az ételekbe.

Az elkészült műveket aztán természetesen el is fogyasztjuk, közben finom borokat kóstolunk, kellemes zenét hallgatunk, kiadósat társalgunk!

Bár a menüsor, melyet versenyfeladatként összeállítottunk nem lesz kifejezetten hétköznapi – tehát nem pirítóst, rántottát, vagy paprikás krumplit fogsz készíteni :-) – ne aggódj, ehhez a programhoz mégsem kell profi szakácsnak lenned!
A cél elsősorban az, hogy egy felejthetetlen, bolondos estét töltsünk együtt kiváló társaságban, szuper hangulattal.

Na jó, persze nem árt, ha az elkészült ételek ehetőek lesznek, de annak érdekében, hogy mindenképpen így legyen, házigazdáink, a Borganika munkatársai segítenek majd instrukciókkal, ötletekkel, tanácsokkal.

Ugye máris kedvet kaptál, hogy részt vegyél ezen a különleges Főzőparty-n?


Ha igen, ne gondolkozz sokáig, jelentkezz mihamarabb, mert A RÉSZTVEVŐK SZÁMA LIMITÁLT!
Ezen a programon csak az igazán szerencsések vehetnek részt. Azok, akik a leghamarabb küldik el jelentkezésüket.


Ha így teszel, tehát máris jelentkezel, küldünk Neked egy visszaigazoló levelet, melyből megtudhatod a rendezvénnyel kapcsolatos további részleteket. Többek között a menüsort is eláruljuk annak érdekében, hogy ha szeretnél, lázasan készülhess!


A belépő ára:


17.990 Ft,  mely tartalmazza

- az exkluzív, csoportos főzésre alkalmas, tökéletesen felszerelt helyszínt
- az eszközök használatát
- a különleges menüsorhoz szükséges minden alapanyagot
- 1 pohár bort

PLUSZ A VÁLASZTÉKOSAN ÖSSZEÁLLÍTOTT GASZTRO-TESZTET! Merthogy ezen az estén vicces fejtörőkkel bizony próbára tesszük gasztronómiai műveltséged. Ne aggódj! Nem profi szakácsokat várunk, elég, ha jól tippelsz. Ha szerencséd van, a Te csapatod lesz a győztes, aki elviheti meglepetésünket!

VALAMINT

- korlátlan italcsomagot a teljes estre

Italválaszték:

- házi szörp
- szénsavmentes ásványvíz

Igény szerint, térítés ellenében bort és röviditalokat is biztosítunk -  ezt kérjük még a rendezvény előtt jelezni szíveskedj!


Várjuk jelentkezésed, mutasd meg, mire vagy képes a konyhában és próbáld ki azt is, milyen, amikor nem egy szál magadban, aprólékosan pepecselve, hanem időkorláttal, egy igazi csapat tagjaként kell remekelned!


Együttműködő partnerünk:

BORGANIKA STUDIOIdőpont:
2021-10-09 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48,)

Belépődíj:
17 990 Ft

Akciós ár:
15 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)