Háború vagy szerelem – játszmák a párkapcsolatban - Dr. Almási Kitti előadása

Beszélgetések Dr. Almási Kittivel – Folytatódik a Randivonal és a Duals Társkereső Klub közös előadássorozata   

Beszélgetések Dr. Almási Kittivel – Folytatódik a Randivonal és a Duals Társkereső Klub közös előadássorozata   

A társkereső piacon vezető szerepet betöltő Randivonal.hu és a klasszikus társkeresésben élen járó Duals Társkereső Klub párkapcsolati témákat feszegető,  a szív dolgaiban történő eligazodást segítő tavaszi előadásai zajos sikert arattak.

- Volt egy koncepciónk, amit nem csak társkeresőknek, de minden, a téma iránt érdeklődő számára hasznosnak és persze életképesnek gondoltunk, ám mivel még nem szerveztünk hasonló esteket, nem tudtuk, valójában a közönség részéről milyen érdeklődésre számíthatunk. Aztán mindkét rendezvény teltházas lett, így nem is volt kérdéses, folytatjuk-e a szériát ősszel – emlékszik a kezdetekre Weiler Péter, a Randivonal.hu ügyvezetője.   
 
 - Ezúttal a fiatalabb és az idősebb korosztály megszólításában egyaránt élen járó, nagy népszerűségnek örvendő, Dr. Almási Kitti klinikai pszichológust hívtuk meg, hogy legyen őszi estjeink vendégelőadója.  Kitti előadásaira magam is rendszeresen ellátogatok, mert mindig valamilyen, nagyobb tömegeket aktuálisan érintő témában kapok letisztult, közérthető és szakmailag jól alátámasztott magyarázatot – folytatja Bús Tímea, a Duals Társkereső Klub vezetője, a programok háziasszonya.   

Célunk az előadásokkal változatlan. Olyan kötetlen hangulatú, a közönség kérdéseit is megválaszoló rendezvényeket álmodtak, melyek közelebb vihetik a jelenlévőket maguk és mások megértéséhez, s főként magánéleti síkon hasznos tanácsokkal és megoldási lehetőségekkel szolgálhatnak.   
Dr. Almási Kitti személye pedig egyben a garancia is arra, hogy mind társkeresők, mind pedig párkapcsolatban élők ősszel is izgalmas és emlékezetes előadásokat látogathatnak.   

Időpont:
2016-11-24 19:00

Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont (Térkép)
(1114 Budapest, Villányi út 11-13.)

Belépődíj:
3 500 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)