Ismerlek! Vagy mégsem? - Online beszélgetés SZERELEMSZERDA este! Vendég: Garami Gábor

 • Ismerlek! Vagy mégsem? - Online beszélgetés SZERELEMSZERDA este! Vendég: Garami Gábor

Ezentúl minden hónapban SZERELEMSZERDA! – azaz online beszélgetések szerelemről, ismerkedésről, párkapcsolatról és mindenről, ami a szívügyeket illeti, természetesen szerdánként!
Online estjeinken Bánitzky Kata, párkapcsolati mediátor, társkereső iroda tulajdonos, a Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! című könyv szerzője, valamint a BiztosRandi rendezvényeinek háziasszonya invitál ismert embereket egy-egy kellemes, kávéházi hangulatú beszélgetésre.

Az első alkalom:

május 12. 20 óra: SZERELEMSZERDA Garami Gáborral, a 95.8 Sláger FM műsorvezetőjével

Téma: Ismerlek! Vagy mégsem? - Férfi és nő működése, valamint szerepváltozása az ismerkedésben és a párkapcsolatban

Garami Gábort elsősorban médiaszemélyiségként ismeri a nagyközönség. Rádiós munkái mellett gyakran szerepel televíziós műsorokban, nevéhez köthető a népszerű Potyautas című sorozat, rendszeres műsorvezetője neves gáláknak, díjátadó eseményeknek, na és persze zenei pályafutásáról sem feledkezhetünk meg. Saját zenekarával, a Garami Funky Staff-fal sok-sok sikeres koncertet tudhat maga mögött.

Gábor egy-egy riportban, interjúban a magánéletét érintő kérdésekre is szívesen válaszol, s ez május 12-én sem lesz másként! Sok egyéb mellett mesél majd saját társkeresős tapasztalatairól, elmondja, milyennek látta a nőket 20 évvel ezelőtt és milyenek az Ő szemszögéből most, de beszélgetünk majd férfitársairól is, az ő szerepváltozásaikról és persze még sokminden másról.

Gyere és tarts velünk egy igazán izgalmas, s egyben szórakoztató szerda esti, online beszélgetésen, s hozd magaddal kérdéseid is. Kata és Gábor szívesen válaszol.


Részvételi díj: 1490 Ft

Amint jelentkeztél, küldjük Neked a linket, melyen csatlakozhatsz a webinárhoz.

Várunk szeretettel!

Időpont:
2021-05-12 20:00

Helyszín:
Online beszélgetés
()

Belépődíj:
1 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)