Karácsony váró Ünnepi Party!

 • Karácsony váró Ünnepi Party!

Gyere és tarts velünk egy igazán vidám hangulatú, meghitt, stílusos, Karácsony előtti ünnepi party-n! Szokásos évzáró rendezvényünket exkluzív helyszínen, finom falatok és italok társaságában, kellemes beszélgetésekkel, ismerkedéssel, tánccal körítve szervezzük CSAK szingliknek!

A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, MÁR CSAK FÉRFIAK JELENTKEZHETNEK!

Ünnepi hangulat, igényes környezet, kiváló társaság, zene, bor és tánc vár Rád, valamint ismerkedési lehetőség, minden mennyiségben!

Érkezéskor egy pohár welcome itallal várunk, majd, hogy még jobban megalapozzuk a hangulatot, játékkal kezdünk, közben finom fingerfoodokat fogyasztunk, végül jöhet a tánc és a kötetlen ismerkedés!


Figyelem! Ezen az estén dress code lesz érvényben!

Kérjük, hogy megelőlegezve az ünnepi hangulatot, mindenki ruházatán jelenjen meg valamilyen formában az arany, vagy a piros szín. (Jó, ha tudod, érkezéskor ellenőrizni fogjuk, eleget tettél-e kérésünknek, ezért itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy alsóneműre hivatkozni természetesen nem érvényes!

KÉRÉS A FÉRFIAKTÓL!

Ajándékozni az egyik legjobb dolog a világon! Miért ne használnánk hát ki ezt a remek alkalmat arra, hogy örömet szerezz valakinek, aki úgy érzed, érdekes, vagy akár fontos lehet számodra?... Ezért kérjük, hozz magaddal egy apró bonbont, vagy desszertet, amit az est folyamán, a szívednek legkedvesebb hölgynek átadhatsz majd, mindkettőtök legnagyobb örömére.

KÉRÉS HÖLGYEKTŐL!

Ezen az estén szinte kötelező, hogy feledve a mindennapos nehézségeket, felszabadultan és jól érezd magad. Ezért hát arra kérünk, hogy hozd magaddal legbájosabb mosolyodat, már csak azért is, mert a férfiaknak egy szép és kedves női mosoly olyan, mint a jó bor: szinte megrészegülnek tőle.

És ha már a boroknál, italoknál tartunk:

Az est italkínálata:

Folyó fehérbor, rozébor
Prosecco
Aperol spritz
Árpád pálinka (2 féle)
Unicum

Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete  aprónépének fogunk eljuttatni. Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.
Vendégeink meglepetéseit az est során a Duals Társkereső és a Randivonal közös karácsonyfája alatt fogjuk elhelyezni, majd onnan juttatjuk el a kicsiknek.
Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

Belépő:

8490 Ft

A belépő ára tartalmazza:


- welcome falatokat, azaz friss pogácsát a Borganika házi pékségéből
- welcome italt -1 pohár pezsgő
- Fingerfoodokat:
Céklahummusz
Gyömbéres sütötök krém
Csirkemáj terrine
Pékáru
Friss zöldség batonok
- 2 pohár fehér, vagy Rozé bort
- korlátlan alkoholmentes italcsomagot, az alábbi választékból:
Házi szörp
Szénsavmentes víz
- az exkluzív, zártkörű helyszín biztosítását
valamint - a remek hangulatot, a kiváló társaságot és nem utolsó sorban a SZERELEM MEGTALÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉT még az év vége előtt!!!

Felhívjuk figyelmed, hogy rendezvényünk zárt körű! Ezért, valamint a hely befogadóképessége miatt, továbbá a nemek arányának ideális alakítása érdekében csak korlátozott jelentkezést tudunk fogadni. Rendezvényünkön KIZÁRÓLAG előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni. Csak vendéglistánkon szereplő kedves vendégeinket tudjuk fogadni! Köszönjük megértésed!

Várjuk jelentkezésed, ünnepeljünk, szórakozzunk együtt Karácsony előtt!


Időpont:
2018-12-14 19:00

Helyszín:
Borganika (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48.)

Belépődíj:
8 490 Ft

Akciós ár:
6 490 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)