Karib-tengeri vitorlázás

 • Karib-tengeri vitorlázás

Ha otthonosan mozogsz vitorlás berkekben, pontosan tudhatod, hogy kevés szebb helyszín akad a sport élvezetére, mint a Karib-tenger páratlanul szép szigetvilága. Ha viszont még kezdő vagy, netán most először szállnál ilyen módon hajóra, egyben biztos lehetsz: ez még csak a kezdet, mert az élmény örökre elkötelez! Gyere és tölts velünk 10 felejthetetlen napot a Karib-tengeren!

Helyszín:

Le Marin, Martinique, Kis-Antillák

Tervezett helyszínek, ahol kikötünk:


Martinique:

A Franciaországhoz tartozó szigeten Martinique-n, az Európai Unió területén tartózkodik az utazó, így nagyon érdekes a trópusi és a francia világ elegyedése. Színpompás növényzet, pálmafás strandok, ízletes, kreol konyha. 


St. Lucia:

A legszínpompásabb sziget, ahol rendkívüli érdekesség a kettészakadt vulkán (Piton) látványa. Fakultatív program terepjárós kirándulás a sziget belsejébe egy működő vulkánhoz, amelynek oldalából ered egy 42 °C hőmérsékletű patak, iszapja bőrszépítő hatású. Hölgy utazók kifejezetten kedvelik. A sziget mellett hajózva érdemes áthaladni egy, a tengerből kiemelkedő természetes kőkapu alatt, amely a legendák szerint a szerelmesek kapuja, aki átúszik vagy megcsókolja párját alatta, örökké együtt lesznek. 


St. Vincent :

A trópusok minden varázsával rendelkező, áldottan félreeső hely. Érdemes meglátogatni a Kingstown-i Piacot, a Szent György anglikán katedrálist, a Szent Mária katolikus katedrálist, a Botanikus kertet, a Charlotte erődöt vagy a Duvernette erődöt és nem utolsó sorban, a Karib-tenger kalózai c. nagy sikerű filmek forgatási helyszínét. 


Bequia:

A szigeten érdemes relaxálni a gyönyörű Princess Margaret Beachen. 


Mustique:

A sziget tulajdonosai gyakorlatilag az itt található ingatlanok birtokosai, így a szabályokat is ők szabják. Ezt szó szerint kell érteni: ez a parányi paradicsom bizony teljes zárlat alatt van, amikor Katalin hercegné és Vilmos herceg nyaralni érkezik kedvenc villájukba (ezért érdemes a helyiektől egy kis kutatást végezni a kérdéssel kapcsolatban, mit tudnak, mikor várható egy ilyen látogatás). Az angol királyi család apraja-nagyján kívül pedig olyan világhírességek nyaralója található itt, mint Hugh Grant, Tommy Hilfiger, Jennifer Lopez.


Tobago Cays:

A híres Tobago Cays korallzátonyánál teknősökkel úszhatunk együtt, és az egész Karibon itt találhatóak a legszebb pálmafás, fehér homokos partszakaszok, itt készítik a legízletesebb grillezett homárt.


Grenada:

A strandok vakítóan fehér homokfövenyének finomsága, a partok szépsége, a tenger türkizkék színe egyszerűen és természetesen pompázatos. Érdemes dzsungel túrára indulni, megcsodálni a vízesések ezernyi zöld színárnyalatait, vagy a sziget körül snorkelezni.
*A tervezett kikötések időjárás és kedv függvényében változhatnak, számtalan apró, gyönyörű sziget mellett halad el az útvonal (Union, Carriacou, Petit Mustique). 


Fakultatív program lehetőségek: dzsungel túra, mélytengeri horgászat, snorkel, búvárkodás


A szállásul szolgáló luxus katamaránok:
Gyártási év: 2017-2018  


Elhelyezés: Mindegyik hajón 4, franciaágyas, saját fürdőszobás kabin áll rendelkezésre
Személyzet: kapitány (magyar nyelvű)
Extra kiegészítők: CD lejátszó, rádió, USB bemenet, snorkel felszerelés


A program ára tájékoztató jellegű, ha érdekel az utazás, hívd ügyfélszolgálatunkat!


Időpont:
2019-01-29

Helyszín:
(Térkép)
()

Belépődíj:
680 000 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)