Két keréken Szentendrére!

 • Két keréken Szentendrére!

Kellemes laza hétvégi programunk keretében ezúttal a hangulatos Szentendrére kalauzolunk és hogy igazán jó móka legyen, kizárólag két keréken! Pattanj hát nyeregbe, s tarts velünk egy kora nyári ismerkedős, beszélgetős biciklizésre!

Találkozó:

Szombat délelőtt 10.00-kor a Római parton lévő Csónakház Mulató előtt a felfújt kerekű, útra kész kerékpárokkal, vagyis ne felejtsd otthon a bringád! :-)

Cím: (1031 Budapest, Római Part 30.)

Ha netalántán nincs alkalmas kerékpárod, nem szükséges azonnal bevásárolnod, kölcsönözhetsz is, a 3. kerületben, az indulási helyszínhez közel találsz biciklikölcsönzőket, érdemes utánanézned a neten!

Tervezett útvonal:
Római Part - Omszki tavak – Szentendre, Halász Csárda - Omszki tavak - Római part. Kb. 40-45 km.

Igény szerint Szentendrén meg is ebédelhetünk, ám ez nem kötelező. Az igényeket a közös ebédre indulás előtt felmérjük.

Ajánlott magaddal hoznod:
tartalék belső, víz, gyümölcs, néhány szendvics, fejfedő, napszemüveg, pokróc,
(igény szerint: frizbi, tollas, térdvédő, könyökvédő)

Visszaérkezés várható időpontja:
hangulattól függően du. 3-6 óra.

Rossz idő esetén esőnapot tartunk!

Várunk szeretettel, pattanj velünk két kerékre, s hagyjuk magunk mögött a poros nagyvárost! :-)

Időpont:
2021-06-05 10:00

Helyszín:
Római-part, Csónakház Mulató - Szentendre (Térkép)
(1031 Budapest, Római Part 30.)

Belépődíj:
3 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)