Különleges Mikulás Party!

 • Különleges Mikulás Party!

Voltál már igazán klassz, vérpezsdítően izgalmas és szórakoztató évzáró rendezvényen?.... Nem?... Akkor hát itt az alkalom, hogy megtapasztald, milyen is, amikor felhőtlen jókedv, vidámság és nem utolsósorban nagyszerű ismerkedési lehetőségek közepette készülsz az év végére! Bemutatjuk a Duals Társkereső és a Randivonal közösen szervezett évzáró Mikulás Party-ját, melyen, ha egyedülálló vagy, de szeretnél ezen mihamarabb változtatni Neked is ott a helyed!

TELT HÁZ!!! SAJNÁLJUK, MÁR NEM TUDSZ JELENTKEZNI!


Sőt! Mondhatnánk azt is, egyenesen kötelező eljönnöd, ha érdekes emberek társaságára, önfeledt szórakozásra és a szerelem megtalálásának lehetőségére vágysz, mert év végi party-nk mindezt megadja számodra! Sőt! Még ennél is többet!!!

Ezen az estén – NEM KÖTELEZŐ JELLEGGEL, DE - lehetőséged lesz énektudásodat is megcsillogtatni, hiszen a játékos bemelegítő ismerkedés után fergeteges karaoke party következik, melyre jó, ha magaddal hozod bemelegített hangszálaid mellett kedvenc karácsonyi és mikulás dalaidat is.

Ne aggódj! Ez az este NEM CSAK a dalos pacsirtákról fog szólni, hanem mindazokról, akik egy kicsit elfelejtve a szorgos-dolgos hétköznapokat, letéve az egész éves stressz és munka fáradalmait, kikapcsolódni, mulatni és bolondozni kívánnak és persze énekelni, ha épp úgy tartja kedvük!

A részvételt, a bátorságot és nyitottságot ezen az estén jutalmazni is fogjuk: apró-cseprő, édes-kedves tombolanyeremény jár a Mikulás puttonyából mindenkinek, akár megcsillogtatja énektudását, vagy valami ahhoz hasonlót, akár nem. Mindenképp lesz esélyed tombolanyereményeink valamelyikének elnyerésére!

Program:
20-20.45 – Érkezés
20.45- 21.15 – Egy pici ismerkedés, játékosan, ahogy mi szeretjük!
21.15 – 22.30 – Elő az exhibicionizmussal és a fülbemászó, vagy épp fülsüketítő hangokkal – Hangolódjunk az ünnepekre egy kis bohém lazítással, énekléssel, jókedvvel és dínom-dánommal
22.30 – 24.00 , vagy ameddig tetszik

Figyelem! Ezen az estén dress code lesz érvényben!

Kérjük, hogy megelőlegezve az ünnepi hangulatot, mindenki ruházatán jelenjen meg valamilyen formában az arany, vagy a piros szín. (Jó, ha tudod, érkezéskor ellenőrizni fogjuk, eleget tettél-e  kérésünknek, ezért itt hívjuk fel figyelmed arra is, hogy alsóneműre hivatkozni természetesen nem érvényes!

KÉRÉS A FÉRFIAKTÓL!

Ajándékozni az egyik legjobb dolog a világon! Miért ne használnánk hát ki ezt a remek alkalmat arra, hogy örömet szerezz valakinek, aki úgy érzed, érdekes, vagy akár fontos lehet számodra?... Ezért kérjük, hozz magaddal egy apró bonbont, vagy desszertet, amit az est folyamán, a szívednek legkedvesebb hölgynek átadhatsz majd, mindkettőtök legnagyobb örömére.

KÉRÉS HÖLGYEKTŐL!

Ezen az estén szinte kötelező, hogy feledve a mindennapos nehézségeket, felszabadultan és jól érezd magad. Ezért hát arra kérünk, hogy hozd magaddal legbájosabb mosolyodat, már csak azért is, mert a férfiaknak egy szép és kedves női mosoly olyan, mint a jó bor: szinte megrészegülnek tőle.

S ha már a boroknál tartunk, a belépővel vendégünk vagy 3 pohár minőségi italra az alábbi kínálatból:


-    Nyakas Irsai Olivér         2016
-    Gere Villányi Rose          2016
-    Gere Villányi Portugieser  2015

- ÉS! Még egy pohár pezsgőre is a vendégünk vagy!


Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!


Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete  aprónépének fogunk eljuttatni. Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.
Vendégeink meglepetéseit az est során a Duals Társkereső és a Randivonal közös karácsonyfája alatt fogjuk elhelyezni, majd onnan juttatjuk el a kicsiknek.

Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

A Különleges Mikulás Party belépőjének ára 6490,-,
mely tartalmazza


- a karaoke programot
- a tombolajegyet, mellyel értékes ajándékokat nyerhetsz
- az exkluzív helyszín biztosítását
- 3 pohár bor fogyasztását az alábbi kínálatból:
- Nyakas Irsai Olivér         2016
- Gere Villányi Rose          2016
- Gere Villányi Portugieser  2015
- egy pohár minőségi proseccot, hogy már az érkezéskor lazíthass
- a remek hangulatot, a kiváló társaságot és nem utolsó sorban a SZERELEM MEGTALÁLÁSÁNK LEHETŐSÉGÉT még az év vége előtt!!!

Várjuk jelentkezésed, számítunk részvételedre!


Felhívjuk figyelmed, hogy a helyszín befogadóképessége miatt, valamint a nemek megfelelő arányának érdekében csak korlátozott számú jelentkezést tudunk fogadni. Továbbá rendezvényünkön csak vendéglistánkon szereplő vendégeink vehetnek részt. Ezért, ha szeretnél velünk tartani, jelentkezz mihamarabb, mi pedig elküldjük visszaigazoló levelünket számodra.



Időpont:
2017-12-08 20:00

Helyszín:
Garibaldi Bisztró és Étterem (Térkép)
(1054 Budapest Garibaldi u. 4.)

Belépődíj:
6 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)