Kora őszi vitorlázás és kikapcsolódás a Nemerével!

 • Kora őszi vitorlázás és kikapcsolódás a Nemerével!

Szeretettel várunk szeptemberben is az egyik legkülönlegesebb és igazi kikapcsolódást ígérő programunkra! Páratlan vitorlás élmény az ikonikus Nemerével NEM CSAK a vitorlázás szerelmeseinek, de mindenképpen csakis szingliknek!

A PROGRAM BETELT! :)

A Nemere II. egy 75-ös cirkáló (Schärenkreutzer), a Balaton legendás zászlóshajója. Az 1944-ben épített Nemere vitorlás hétszer állt rajthoz a balatoni Kékszalagon, s 5 győzelmet aratott. 1955-ös 10 óra 40 perces rekordját 57 éven át nem tudták túlszárnyalni. A kilencvenes években partra tett, leromlott állapotú hajót, Láng Róbert építette újjá az eredetivel megegyező formában. 2000. július 6-án bocsátották újra vízre Nemere II. néven. Azóta minden évben indult a hagyományos távolsági vitorlásversenyen, a balatoni Kékszalagon.

Ha jelentkezel, ezúttal Neked is lehetőséged lesz a Nemere nyújtotta összehasonlíthatatlan vitorlás élményben részesülni. Egy kellemes, szingli baráti társaságban eltöltött napra számíthatsz, ha velünk tartasz.


Indulás Budapestről Balatonfüredre, 7.30-7.45  óra magasságában, hogy legkésőbb 10.30 órakor már a fedélzeten élvezhessük a welcome drinket. Miután kellemesen feloldódtunk, kezdetét veheti a vitorlázás. Ebédidőben kikötünk, s Balatonfüreden, a Hajógyári Kikötő elegáns éttermében, a Porto Bello Ristorante-ban ebédelünk, majd a délután hátralévő részét ismét a hajón töltjük, közben, ha az idő még engedi, fürdőzünk, beszélgetünk, pihenünk, piknikezünk az otthonról hozott finomságokból, isteni borokat kóstolunk a hajó készletéből, s élvezzük a kora őszi nap sugarait - jól fogjuk érezni magunkat, ezt garantáljuk!

17 óra magasságában érkezünk vissza Balatonfüredre, ahol igény szerint még tehetünk egy kellemes sétát a társasággal a füredi sétányon.

Utazás:

Közös indulással, szervezetten, nem szükséges mindenkinek saját autóval érkeznie.

A létszám limitált, a hajó kapacitása miatt 10 fővel tudunk elindulni.

A program ára: 25.990 Ft, mely tartalmazza,


- a hajó egész napos használatát
- skippert
- italfogyasztást a hajón

Az ár nem tartalmazza:

- útiköltséget
- az ebéd árát a helyi étteremben


Ha napfényre, finom töltődésre és a hajózás nyújtotta szabadságélményre  vágysz gyönyörködve az őszi Balaton szépségében, ezen a napon mindezt egyben megkapod, tarts hát velünk!Időpont:
2021-09-19 7:30

Helyszín:
Balatonfüred
()

Belépődíj:
25 990 Ft

 

Jegyet vásárolok:

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)