Malajzia-Thaiföld egzotikus, kombinált vitorlás nagykörút

 • Malajzia-Thaiföld egzotikus, kombinált vitorlás nagykörút

Ha szeretsz vitorlázni, s közben szebbnél-szebb tájakat megismerni, ha a hajózás mellett igényled a szárazföldi kényelmet is, exkluzív utunkat kifejezetten Neked álmodtuk meg! Csodálatos, életre szóló élmény földön, vízen, levegőben!

Kombinált utunk során Malajzia és Thaiföld legcsodálatosabb helyszíneit járjuk be, hol kényelmes katamaránokkal, hol pedig a szárazföldön időzve, ötcsillagos szállodákban megpihenve. Mindezt egy limitált létszámú utazás során, nagyszerű baráti társaságban!

Időpont: 2019. november 22 - december 7.


A program röviden:
 
Indulás: November 22-én Budapest, Liszt Ferenc repülőtérről, a Qatar Airways járatával, átszállás Dohában. Érkezés: November 23-án Kuala Lumpurba
November 23-24.  - Kuala Lumpur -  Szállás ötcsillagos szállodában, kiváló helyen, szuper extrákkal, reggelivel, Life Style club szoba, mely mellé Club Lounge belépőt biztosítunk: du 5:30 PM -8:30 PM között alkoholos italokat, koktélokat, snack-eket szolgálnak fel. Emellett különleges környezetben és kilátással élvezhetjük a naplementét.) 
November 25. – Langkawi
November 26 – december 4. - Hajózás, kényelmes katamaránokkal, szigetről szigetre haladva Phuket felé.
 
A tervezett útvonal:
 
Langkawi és környékének csodálatos öblei, Ko Tarutao (nemzeti  park), Butang-szigetek, Ko Rock Noi, Ko Muk, Kho Lanta, Phi Phi-szigetek, Aonang (Krabi), Phang Nga Bay, Railei Beach, Phuket

December 4-5.  – Phuket (Szintén ötcsillagos szálloda, kiváló helyen és infrastruktúrával, ellátás reggelivel

Ha felkeltettük érdeklődésed, további részletekért hívd irodánkat!

Tel: Bánitzky Kata - 06 30 508 18 17

Időpont:
2019-11-22

Helyszín:
Malajzia-Thaiföld (Térkép)
()

Belépődíj:
0 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)