Mi vezet az Igazihoz?

 • Mi vezet az Igazihoz?

Hogyan találod meg a vágyott, beteljesült szerelmet? Előadásunk egy újfajta nézőponttal ismertet meg, mely nem a külső okokban keresi a lényeget, hanem az egyént nevezi meg a tapasztalatok eredőjének.

Keresed az Igazit, azt az egyet, a Te embered, de sehogy sem találod?
Vagy úgy tűnik rendszerint, hogy végre sikerült meglelned, de a vége mindig kudarc és csalódás lesz?...   

A legtöbben csak kifelé tekintgetünk, s arra vágyunk, hogy valaki megmondja, hogy és hol tehetünk szert arra a társra, akire mindig is vágytunk, arra a boldogságra, melyet csakúgy, mint mások, mi magunk is megérdemlünk.   

A válaszok azonban soha nem kívülről érkeznek!    
Egy lebilincselő előadás – őszinte, provokatív kérdések és ezen a módon talán még soha meg nem fogalmazott válaszok nyomán.

Tudj meg többet, kattints a részletekért a megadott linkre!    

Időpont:
2017-05-18 19:00

Helyszín:
Duals Társkereső Iroda (Térkép)
(1133 Budapest Bessenyei u. 16. 7/4)

Belépődíj:
1 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)