Mikulás Party

Exkluzív környezet, elegáns társaság, zene, tánc, italok és játékok hajnalig!
Tarts Velünk Te is  színvonalas, jótékonysági akcióval egybekötött évzáró rendezvényünkön!

TELT HÁZ! NINCS TÖBB SZABAD HELYÜNK!


Kiknek ajánljuk?

Rendezvényünkre elsősorban a 25 és 45 év közötti hölgyeket, valamint a 25 és 55 év közötti urakat várjuk, legalább száz fős létszámban!

Tudod, hogy mi kell egy jó hangulatú évzáró BiztosParty-hoz?


- jó társaság
- jó zene
- kellemes szórakozás
- finom italok
- és egy cseppnyi izgalommal párosuló érdekes ismerkedés


Program:


20.00 - 20.30 - Érkezés

Érkezéskor "azonosítunk", vagyis megkapod névkártyád, mely nagy segítség lesz az ismerkedésben, valamint 5 db italkuponnal is ellátunk majd, melyeket szabadon választható innivalókra válthatsz be.
Ezen a rendezvényen tényleg csak annyi a dolgod, hogy jól érezd magad!

20.30 - 24.00 óráig – Találd meg szíved hiányzó darabját!

Fókuszban a szerelem lesz, így hát nem is kell majd mást tenned, mint hogy megtaláld szívedhez leginkább illő párod. Hogy hogyan?…Egyszerű! Érkezéskor italkuponjaid mellé egy nem darabokra, csupán „félbe tört” szívet adunk Neked, s egyben biztos lehetsz. Aznap este szíved másik darabja is a közeledben lesz, a Te feladatod pedig az lesz, hogy megtaláld Őt.

Ha pedig játszani szeretnél, ezen az estén az is lehetséges. Elkülönített játékasztalokkal készülünk, ahol egyszerre vicces, könnyed, szórakoztató játékok keretében ismerkedhetsz, s tudhatsz meg egészen sok újdonságot, de nem csupán a társaság többi tagjáról, hanem akár saját magadról is!

Ha extrovertált típus vagy, rendezvényünk igazán Neked való lesz, ám ha kevésbé kitárulkozó, inkább introvertált a személyiséged, biztosítunk, akkor is jól fogod érezni magad. Hogy miért? Mert felemelő társaságban mindig kellemes ismerkedni.

Ne feledd! A BiztosRandi Mikulásparty-ja = Felhőtlen csevegés, móka és kacagás éjfélig!

Meglátod, mire az est véget ér, már egész jól ismerni fogjátok egymást, de természetesen ezúttal is szerepet kapnak a Biztoskártyák! Ha tetszik valaki, írd fel a neved és telefonszámod a Biztoskártyádra, s csúsztasd a zsebébe, vagy akár a mi kezünkbe, szívesen közreműködünk a telefonszámcserében és a romantikus végkifejletben. Rajtunk most sem fog múlni a boldogságod!

A rendezvényen a zenéről saját Dj fog gondoskodni, aki személyes kívánságaidat is szívesen teljesíti.


Igazán különleges este vár Rád!


Évzáró rendezvényünkön célunk nem csupán az, hogy Te jól érezhesd magad, hanem szeretnénk még több és több örömet okozni! Estünk a hátrányos helyzetű gyermekek támogatásáról szól!
Ezért, no és persze azért, hogy a Mikulás valóban mindenhová eljuthasson szeretnénk megajándékozni a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona  Kmety György utcai  intézetének  0 és 4 év közötti kicsiny lakóit, valamint a Böjte Csaba atya szívügyének számító, erdélyi Dévai Szent Ferenc Alapítvány gondozottjait, akik 0 és 16 év közötti nehéz sorsú gyerekek és fiatalok.

Kérjük, csatlakozz kezdeményezésünkhöz Te is, s hozz magaddal készségfejlesztő játékot, pelenkát, mikulás tejcsokit, gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt, csörgőt, gyurmát, mesekönyvet.
Amit NE HOZZ: plüssfigurák és használt ruha - az intézmény vezetői kérésére.
Ajándékod  a helyszínen felállított karácsonyfa alá helyezzük, majd a Party-t követően gondoskodunk arról, hogy még idejében célba érjen.

És még egy fontos dolog! Rendezvényünkön DRESS CODE lesz érvényben, melynek értelmében kérjük, hogy amennyiben lehetséges, a piros szín valahol, valamilyen formában jelenjen meg ruházatodban! Mi is így készülünk majd!


A belépő ára:


5.990 Ft, mely tartalmazza


- 5 db italkupont, tetszőleges - alkoholos, vagy alkoholmentes - italválasztékkal a következő lehetőségek közül:
Dreher Tanksör 0,3 l, kimért bor a ház boraiból 0,1 l, kis üveges szénsavas üdítő 0,25 l, rostos üdítő 0,3 l, ásványvíz 0,25 l,  kávé vagy capuccino
- a játékokat és vele a kiváló hangulatot
- a szervezést
- a zártkörű helyszín biztosítását
- a saját Dj-t és zenei repertoárt

Gyere és tarts velünk Te is Budapest legnagyszerűbb hangulatú társkereső rendezvényén!

Időpont:
2016-12-02 20:00

Helyszín:
Stex Ház (Térkép)
(1085 Budapest, József krt. 55-57.)

Belépődíj:
5 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)