MiniRandi

 • MiniRandi

Szeretnéd megtalálni az Igazit, a Biztos Pontot az életedben? Gyere és ismerkedj könnyedén, komoly emberekkel, nyolcszor öt percben! Kevés idő, mégis sokat mondó beszélgetések – a Minirandin nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre.

Akció, csak nőknek!


Kiknek ajánljuk a Minirandit?

A Minirandi kiváló ismerkedési lehetőség több korcsoport számára. Elsősorban a 32-42 éves hölgyeket, valamint a 33-43 éves férfiakat várjuk „minirendezvényeinkre”. Minden szerdán két alkalommal foglalnak helyet a társkeresők a helyszínen.


Mire számíthatsz a Minirandin?


- Mindenekelőtt személyességre! A Duals Társkereső Klub csapata, Bús Tímea és Bánitzky Katalin üdvözölnek Téged a helyszínen, s segítenek a regisztrációban, majd megkínálnak egy pohár itallal, valamint gondoskodnak ülőhelyed kiválasztásáról is.

- Annak érdekében, hogy később is azonosítható legyél, előzetesen megadott fantázianeveden szerepelsz majd, amivel egyúttal diszkréciót is biztosítunk számodra.

- A Minirandi nyolcszor ötperces villámrandevúk sorozata, ezért garantáljuk, hogy minden szerda este legalább nyolc, korban Hozzád illő társkeresővel találkozhatsz!

- Minden Minirandi alkalmával öt perced van arra, hogy a lehető legtöbbet megtudd beszélgetőpartneredről, valamint, hogy kellőképpen felkeltsd az érdeklődését irántad. Ne aggódj,  nem kell nagy dumagépnek lenned ahhoz, hogy igazán komfortosan érezd magad! Minden asztalon izgalmas kérdéseket helyezünk el, így akkor is feltalálhatod magad, ha épp kifogytál a szavakból.

- Az idő ezúttal a barátod és az ellenséged is egyben, csak nézőpont kérdése! Ha jól gazdálkodsz vele, elegendő lesz. Figyelned mindenesetre nem kell, hiszen ha letelt az 5 perc, munkatársaink csengőszóval figyelmeztetnek. Ekkor, mielőtt újabb minirandiba bonyolódsz, fontos, hogy kitöltsd biztoskártyádat, melyen nem virágnyelven, hanem nagyon is egyértelműen kell, hogy fogalmazz: randevúpartnered személyében megtaláltad-e biztos pontodat, avagy sem?

- Az 5 perces Minirandit aztán újabb követi. Ekkor a férfiak átülnek a soron következő hölgy asztalához, s minden folytatódhat. Kellemes csevegés, koncentrált figyelem, intuíciók működése, míg az utolsó randevúpartnert is meg nem ismered.

- A rendezvény végén csapatunk begyűjti a biztoskártyákat. A kölcsönösen leadott biztospontok randevút jelentenek számodra. Ha randevúpartnered is biztosan szeretne Téged megismerni, erről két napon, vagyis 48 órán belül értesítünk. Megadjuk partnered elérhetőségét, s  ettől kezdve már csak rajtatok múlik, szerelem szövődik-e köztetek.


Miért kell, hogy ott légy a következő Minirandin?

- Gondolj csak bele! Egy este rögtön 8 randevút bonyolítasz, ezzel rengeteg időt spórolva, ugyanakkor épp nyolcszoros esélyt adva magadnak, hogy az Igazival találkozhass.
- Ha már spórolás, akkor van itt még valami: 8 minirandid nem kerül többe,mint egyetlen, valamire való, igényes randevú ára, mégis rögtön 8 potenciális „életed párjával” találkozhatsz!
- Az idő rövidsége  miatt a sokszor felesleges,  időpocsékoló és sablonos ismerkedési rituálék helyett épp arról beszélgethetsz, ami a másikból a legérdekesebb számodra.


Mennyibe kerül?


A Minirandi ára 5.490 Ft, mely mindezt tartalmazza:

- Egy rendezvényen legalább 8, korban épp Hozzád illő randevúpartnerrel ismerkedhetsz

- Személyes törődést kapsz első regisztrációdtól egészen a búcsú pillanatáig. Tudod, a Biztosrandi az egyetlen olyan ismerkedős hely, ahol személyes ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésedre!

- Vendégül látunk egy finom italra!

- Igényes szervezést, exkluzív környezetet, remek hangulatot biztosítunk

ÉS

- Újabb biztos pontok kerülhetnek életedbe! Ha valakivel kölcsönösen „biztospontoztátok” egymást, 48 órán belül e-mailben értesítünk. Annak, akivel egymás „biztos pontjai” lettetek, megadjuk elérhetőségét, s jöhet a második, harmadik…sokadik randevú, a további találkozásoknak eztán már csak Ti szabtok határt!


TIPP!


Legyél V.I.P vendégünk!


Ha gyorsabb ügyintézést szeretnél, s nem akarsz kétségek között, napokat várni, hogy megtudd, lesz-e folytatása valamely találkozásnak, válaszd V.I.P. szolgáltatásunkat!

V.I.P. vendégként randevúügyeid elsőbbséget élveznek, így már közvetlenül rendezvényünk után megtudhatod, kivel lett közös találatod. Ezzel egy időben megadjuk újdonsült randevúpartnered elérhetőségeit és máris ott folytathatjátok az ismerkedést, ahol nemrég abbahagytátok.

V.I.P. vendég szolgáltatásunk  feláras, díja 1990 Ft, melyet a helyszínen, a rendezvény kezdete előtt rendezhetsz.Gyakori kérdés:


- Van-e bármiféle "dress code" érvényben a rendezvényen?


Részünkről nincs ilyen kérés. Bár sejtésünk szerint a férfiak örülnének, ha a hölgyek a rendezvény nevével azonosulva, miniszoknyában érkeznének, nincs általunk meghatározott, kőbe vésett szabály. Olyan öltözéket viselj, ami kényelmes, jól érzed magad benne, de arról se feledkezz meg: épp randizni indulsz, s fontos, hogy már megjelenéseddel jó benyomást szerezz!

További kérdéseid megválaszolásában ügyfélszolgálatunk áll szives rendelkezésedre! KATT IDE!

Időpont:
2017-03-29 19:00

Helyszín:
Chagall Café (Térkép)
(1065 Budapest Hajós u. 27.)

Belépődíj:
2 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)