Naplemente SUP-élménytúra Tatán!

 • Naplemente SUP-élménytúra Tatán!

Ha szereted a vízi sportokat, ha még nem voltál SUP-on, de egy jó társaságban kipróbálnád az élményt, ha már voltál SUP-on, de egy jó társaságban is kipróbálnád az élményt… :), s ha mindezt a gyönyörű tatai tavon, csodás naplementében tennéd, már jelentkezhetsz is, mert ez lesz az a program, amire vágytál!

Időpont:
2020.08.15. 18.30 óra

Találkozó:

17.30 órakor Tatán, a Pikant Étterem előtti parkolóban. Innen együtt megyünk az Old Lake Sup Bázisára. Rövid oktatást követően vízre szállunk, s elindulunk a kb. 1 - 1,5 órás tavi SUP túránkra. Tapasztalt túravezető lesz velünk, aki végig kalauzol bennünket a tavon.

Amit hoznod kell magaddal:

- fürdőruha
- papucs
- esetleg póló

Minden további felszerelést (SUP deszka, lapát) a helyszínen biztosítanak. Ha szeretnél telefont, fényképezőgépet magaddal hozni, érdemes vízhatlan zsákkal készülnöd.

A túra után, ha van rá igény, még beülhetünk együtt a környék legjobb palacsintázójába egy kiadós beszélgetésre.

A program ára:

7490 Ft,
mely tartalmazza:

- a szervezést
- a felszerelést
- a túravezető biztosítását

Érkezés egyénileg, illetve ha van rá igény, szívesen összeszervezzük a társaságot.

Reméljük, a program már most felcsigázott! Találkozzunk hát augusztusban Tatán!

Üdvözlettel,

A BiztosRandi nevében,

Bánitzky Kata

Időpont:
2020-08-15 17:30

Helyszín:
Old Lake SUP (Térkép)
(2890 Tata, Tóparti stny. 13.)

Belépődíj:
7 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)