Nyárindító Salsa est a BiztosRandival!

 • Nyárindító Salsa est a BiztosRandival!

Gyere és ismerkedj a BiztosRandi izgalmas, lendületes, játékos és exkluzív nyárindító party-ján, ahol megcsillogtathatod salsa tudásod - ha van, ha viszont még nincs, tökéletesen elsajátíthatod az alapokat, s ehhez még partneredet is Te választhatod majd!

Merthogy egyedülállókból nem lesz hiány estünkön, ahogy máskor sem. Figyelünk a nemek arányára, az egészen biztos – nálunk mi más is lehetne! :-) – hogy rendezvényünkön  bőven lesz alkalmad ismerkedni.


Tulajdonképpen csak rajtad áll a nyárindító party sikere, akár még a szerelem is szembe jöhet Veled!

Szeretettel, kiadós  szalszázással, valamint sok-sok vidámsággal és persze fantasztikus társággal várunk nagyszerű, szórakoztató ismerkedési estünkön.


A PROGRAMRÓL... :


-    Tapasztalatunk szerint a salsának mindig nagy sikere van – s az sem elhanyagolható, hogy a nők imádják a táncos lábú férfiakat – ezért a táncot, s vele a salsát egyszerűen nem hagyhattuk ki a repertoárból.  A forró hangulatot tehát egy kis latin tánccal alapozzuk meg. Ne aggódj, ha nem tudod az alaplépéseket pont ez a lényeg, most megismerheted, profi oktató fog segíteni ebben. Ha pedig táncos lábú vagy, egyenesen imádni fogod a programot!
-    De nem csak a latin dallamoké lesz a főszerep! Jópofa játékokkal készülünk, melyek segítenek az ismerkedésben, s elég sokat elárulnak majd a másikról, s persze Rólad is a többieknek. Majd, ha már kellően jól érzed magad, jöhetnek korunk legklasszabb slágerei - vagyis zene és buli minden mennyiségben!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helyszín:
Morrrison's 2
1055 Budapest, Szent István krt. 11.

Belépő:


- 5990 Ft, mely tartalmazza

- tetszőleges italfogyasztást, 2000 Ft értékben
- az egy órás Salsa-oktatást
- saját Dj-t
- a játékokat és a szervezést
- a zárt  rendezvényhelyszín biztosítását
- és persze a kiváló társaságot, valamint a jó hangulatot is, ami  szinte garantált a BiztosRandi rendezvényein!


Tarts velünk, indítsuk be együtt a nyarat egy fergeteges Salsa Party-val! :-)

Időpont:
2019-06-28 20:00

Helyszín:
Morrison's 2. (Térkép)
(1055 Budapest, Szent István krt. 11.)

Belépődíj:
5 990 Ft

Akciós ár:
3 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)