Nyárzáró BiztosParty

 • Nyárzáró BiztosParty

Gyere és ismerkedj a BiztosRandi izgalmas, lendületes, játékos és exkluzív nyárzáró party-ján, ahol megcsillogtathatod salsa tudásod – ha van, ha viszont még nincs, tökéletesen elsajátíthatod az alapokat, s ehhez még partneredet is Te választhatod majd!

TELT HÁZ! MÁR NEM LEHET JELENTKEZNI!

Júniusban méltó módon indítottuk a nyarat, s ez a lezárásakor sem lesz másként!


Most, hogy alaposan kipihented magad, feltöltődtél a nyári lazításban, itt a remek alkalom, hogy megújult energiáidat magánéleti síkon is kamatoztasd. Gyere és ismerkedj a BiztosRandi izgalmas, lendületes, játékos és exkluzív nyárzáró party-ján, ahol megcsillogtathatod salsa tudásod – ha van, ha viszont még nincs, tökéletesen elsajátíthatod az alapokat, s ehhez még partneredet is Te választhatod majd!

Merthogy egyedülállókból nem lesz hiány estünkön, ahogy máskor sem. Figyelünk a nemek arányára, az egészen biztos – nálunk mi más is lehetne! :-) – hogy rendezvényünkön lesz alkalmad ismerkedni bőven.


Tulajdonképpen csak rajtad áll a nyárzáró party sikere, akár még a szerelem is szembe jöhet Veled!

Szeretettel, finom borokkal, egy kis salsa-val, jópofa játékokkal, sok-sok vidámsággal és egy fantasztikus társággal várunk páratlanul sokszínű és szórakoztató estünkön.


A PROGRAMRÓL... :


-    Tapasztalatunk szerinte a salsának mindig nagy sikere van – s az sem elhanyagolható, hogy a nők imádják a táncos lábú férfiakat – ezért a táncot, s vele a salsát most sem hagyjuk ki a repertoárból.  A forró hangulatot ezúttal is egy kis latin tánccal alapozzuk meg. Ne aggódj, ha nem tudod az alaplépéseket pont ez a lényeg, most megismerheted, profi oktató fog segíteni ebben. Ha pedig táncos lábú vagy, egyenesen imádni fogod a programot!
-    De nem csak a latin dallamoké lesz a főszerep! Jópofa játékokkal készülünk, melyek segítenek az ismerkedésben, s elég sokat elárulnak majd a másikról, s persze Rólad is a többieknek.
- Ahogy a legtöbb rendezvényünkön, most is lesz alkalmad finom borokat kóstolni, ez már szinte elengedhetetlen kelléke estjeinknek!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- 20 - 20.30 - Érkezés, vendégeink fogadása
- 20.30 - 22.00 óra - Kellemes, játékos ismerkedés, sok humorral, nevetéssel, vidámsággal
- 22.00 -23.00 - Egy órás SALSA oktatás és önfeledt tánc
- 23.00 - 24.00 - Stílusváltás, már ami a zenét illeti, hiszen jönnek napjaink legnagyobb slágerei és tánc, tánc, tánc - minden mennyiségben!

Helyszín:
Garibaldi Bisztró és Étterem
1054 Garibaldi u. 4.

Belépő:


- 5990 Ft, mely tartalmazza
- 3 pohár, minőségi bor fogyasztását
- az egy órás Salsa-oktatást
- a játékokat és a szervezést
- az exkluzív helyszín biztosítását
- és persze a kiváló társaságot, valamint a jó hangulatot is, ami  szinte garantált a BiztosRandi rendezvényein!


Tarts velünk, búcsúzzunk együtt a nyártól! :-)


Időpont:
2017-09-22 20:00

Helyszín:
Garibaldi Bisztró és Étterem (Térkép)
(1054 Budapest Garibaldi u. 4.)

Belépődíj:
5 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)