Piknik Randi

 • Piknik Randi

Itt a nyár, s vele a balzsamos esték, hát miért ne használnád mindezt páratlan lehetőségként az ismerkedésre?
Gyere és találd meg a szerelmet a BiztosRandi legújabb rendezvényén!


PIKNIK RANDI!!!!

A mindig mesés Duna-part, mellette gyönyörű, zöldellő park – egyszóval csodás környezet, s hozzá a pázsitra terített kockás pléd – ezek a Piknik Randi legfontosabb kellékei, na és persze Te és aktuális randevúpartnereid!

Ellenállhatatlan romantika, könnyed beszélgetések és talán az Igazi vár Rád, ha jelentkezel rendezvényünkre.


A Piknik Randin, csak úgy, mint a MiniRandikon, 8, korban Hozzád illő partnerrel ismerkedhetsz. A beszélgetések ezúttal is rövidek lesznek, mindössze 5 perced lesz, hogy elvarázsold randevúpartneredet, közben pedig kedvetekre falatozhattok és finom frissítőt szürcsölhettek, melyre vendégül látunk Titeket!

A Biztoskártyáknak ezúttal is fontos szerepe lesz! Minden egyes beszélgetés után jelezheted, kívánod-e folytatni a csevegést négyszemközt, face to face randihelyzetben. Kölcsönös találat esetén erre mindenképpen lesz lehetőséged, mert mihamarabb megadjuk a hölgyek elérhetőségét, így szavad nem feledve onnan folytatódhat minden, ahol a piknik végén lezártátok a beszélgetést.

A Piknik Randi ára:


5490 Ft, mely tartalmazza
- a jéghideg üdítőt és a finom pogácsafalatkákat, hogy igazi piknikhangulat kerekedjen
- a kölcsönös találatok, vagyis a randevúk nyomon követését
- a szervezést

ÉS

- ha elég nyitott vagy és megengeded magadnak, jó eséllyel a szerelmet!

Gyere és tölts el egy kellemes estét a Szent István parkban, s adj igazi esélyt nyáron is a szerelemnek!

Időpont:
2017-08-23 19:00

Helyszín:
Szent István park (Térkép)
(1137 Budapest)

Belépődíj:
5 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)