Prédikálószék, Vadálló-kövek és a Dunakanyar legszebb panorámája

 • Prédikálószék, Vadálló-kövek és a Dunakanyar legszebb panorámája

A Dunakanyar legszebb panorámáját bizony nem adja csak úgy a természet! Ám hidd el, amikor a megszokottnál kissé nehezebb terep után, utunk csúcspontján elérjük a Prédikálószéki kilátót, őszinte lesz a mosolyod!  A látvány ugyanis, melyben részed lesz, fantasztikus, s az út, mely odáig vezet, szintén egyedülálló élményt nyújt!

Remek társaságban, egymást segítve, könnyedén teljesíteni fogjuk a távot. Tarts velünk, várunk szeretettel!

A program részletei:

Találkozó:

2022. április 9-én, 10 órakor DÖMÖSÖN

Ahogy a társaság megérkezett, a kocsikat a parkolóban hagyjuk, majd irány a természet!

Útvonal:

A táv kb. 15 km, az alábbi útvonalon:

Szentfa kápolna - Vadálló-kövek - Prédikálószék - Király-kút - Szőke-forrás völgye - Malom-patak völgye

A túra összességében viszonylag nehéz, 550 m szintkülönbséggel,  egyes helyeken, főként a Vadállókövek környékén, meredek szakaszokkal tarkítva. Mindenképp megfelelő lábbeliben, a terepviszonyoknak megfelelő túrabakancsban célszerű érkezni.


Ajánlott felszerelés:

- időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházat
- bakancs
- tartalék zokni
- folyadék
- gyümölcs, szendvicsek
- kocsiba váltócipő :)

A túra befejezésének várható időpontja:

hangulattól, időtöltéstől függően kb. du.15 óra

Felhívjuk figyelmed, hogy a túrán a részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges!

Gyere és tarts velünk ezen az üdítő, sportos programon! Várjuk jelentkezésed!


Időpont:
2022-04-09 10:00

Helyszín:
Dömös, Községháza (Térkép)
(2027 Dömös)

Belépődíj:
3 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)