Sárkányhajózás a Római-parton!

 • Sárkányhajózás a Római-parton!

Könnyed, sportos program és egyben a legjobb dolog, ami csak történhet Veled egy forró nyári estén a fővárosban! :) Gyere és ragadj velünk evezőt, s gyönyörködjünk együtt a Római-part és a Duna szépségében - egy kicsit másként!

 A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, S MÁR CSAK 2 FÉRFI JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! :)

A táv és a program mindenki számára teljesíthető.
Az evezés úgy egy órát vesz igénybe, majd, miután kellően elfáradtunk, s megéheztünk, folytathatjuk az estét egy finom vacsorával és egy kiadós beszélgetéssel és ismerkedéssel az egyik kellemes, parti büfében.

Találkozási pont:
A 3. kerületben, a Pünkösdfürdő utca és Királyok útja sarkán vár bennünket túravezetőnk és kormányosunk, majd együtt sétálunk a partra, s foglaljuk el a mókás kalandot ígérő útieszközünket, sárkányhajónkat.

Részvételi díj:

4990 Ft,

mely tartalmazza


- a hajóbérlést,
- a túravezető/kormányos jelenlétét
- a szervezést

Ha egy igazán mókás, ugyanakkor üdítően sportos estére vágysz, ezt a programot ne hagyd ki!

(Rossz idő esetén esőnapot tartunk! :-) )

Várjuk jelentkezésed!

Időpont:
2021-07-07 18:00

Helyszín:
Találkozási pont Pünkösdfürdő utca és Királyok útja sarok a 3. kerületben (Térkép)
(Budapest, III. ker. Királyok útja – Pünkösdfürdő utca sarok)

Belépődíj:
4 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)