Stílusterápia - avagy Nőiség újratöltve!

 • Stílusterápia - avagy Nőiség újratöltve!

Ha kell egy kis kényeztetés.... és nem mellesleg szeretnéd megtudni, melyek azok a színek, melyik az a stílus, ami igazán jól áll Neked valamint a tökéletes smink elkészítésének fortélyaira is kíváncsi vagy...
Gyere és tarts velünk egy igazán csajos napon!Akik ellátnak tanácsokkal, s megismertetnek valódi szépségeddel:

Győrik Georgina, a True Colours szín- és stílustanácsadója
és
Nemes Zita okleveles sminkmester

A stílusos és magabiztos megjelenés alapja a tudatosságban és önazonosságban rejlik.  A kiscsoportos szín, stílus- és sminktanácsadás során megismerheted az adottságaidat: a színeket, amelyektől ragyog az arcod, a testalkatodhoz illő fazonokat, szabásvonalakat, az arc- és szemformádat legszebben kiemelő sminket.

A közösen eltöltött 4-5 óra után rengeteg új információval lehetsz gazdagabb, amelyek alkalmazásával azonnali pozitív változást érhetsz el az életedben. :)

Magabiztos megjelenés, több önbizalom... Hogyan?


A program négy részből áll.

Egy általános előadás a színtípusokról, majd a gyakorlati rész első felében Gina elvégzi a személyre szabott színelemzést, 100 db színkendő segítségével, ami nagyon szemléletes mindenki számára.
Ezek után következik a smink, melyet Zita készítek el Neked, s végül a testalkat elemzés ismét Ginával.

A szakemberek segítségével most ráláthatsz arra, hogy milyen pontosan a testalkatod, arcformád, szemformád, illetve megtanulhatsz színhelyesen választani mind outfitet, mind sminktermékeket.

Hogy ezek miért olyan fontos dolgok?

Szín- Stílus tanácsadás:

"A  tanácsadás keretében egy teljes körű szín- és stíluselemzésre kerül sor, amely útmutatóul szolgál a színek és fazonok világában való eligazodáshoz, a saját stílus kialakításához és fejlesztéséhez.
A színtípus elemzés során megállapítjuk, milyen évszaktípusba tartoztok, és ez alapján milyen színeket érdemes az arcotok közelében viselnetek, hogy igazán üde és harmonikus legyen a megjelenésetek. Tanácsot kaptok arra vonatkozóan is, hogy milyen számotokra az ideális hajszín.
A stíluselemzés első lépéseként megnézzük, milyen testalkat típusba tartoztok, ezután ennek megfelelően megbeszéljük, milyen szabásvonalak, fazonok, anyagok az ideálisak számotokra, és milyen kis optikai trükköket érdemes alkalmaznotok, hogy a lehető legelőnyösebben jelenjetek meg." (Győrik Georgina)

Smink tanácsadás és profi smink készítése:

"A jó smink alapja a bőrtípusunk, arcformánk, szemformánk alapos ismerete, ezért első lépésként ezeket nézzük meg, és beszéljük át közösen a tükör előtt.
Ezt követően készítek neked egy színhelyes sminket, ami legjobban hangsúlyozza szépséged, illetve korrigálja az esetleges korrigálni való dolgokat. Menet közben mondom,hogy mikre figyelj, amikor önmagadat sminkeled, és felteheted az összes létező kérdésedet. Az a célom,hogy magabiztos ismeretekkel, elégedetten, jókedvűen távozz.
A rajtad használt anyagokat természetesen fotózhatod, ha megtetszenek, hátha  később megvásárolnád magadnak." (Nemes Zita)

Szeretettel várjuk jelentkezésed!

Időpont:
2018-12-01 10:00

Helyszín:
Open Showroom (Térkép)
(1051 Budapest, Nyáry Pál u. 5.)

Belépődíj:
44 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)