Tanzánia - Kalandozz velünk az érintetlen Afrikában!

 • Tanzánia - Kalandozz velünk az érintetlen Afrikában!

Tanzánia safari és Zanzibár tengerparti üdülés - Egy igazán kivételes és különleges program részese lehetsz ezen a rendkívüli utazáson!

Tanzánia a „fekete kontinens” talán legizgalmasabb országa. A földrajzi formációk, a vegetáció és az állatvilág változatossága és gazdagsága páratlan a világon. A turisztikailag igen népszerű szomszédos Kenyához viszonyítva sikerült elkerülnie a tömegturizmus negatívumait, és megırizni „érintetlenségét” mind a mai napig. A Kelet-Afrikai árokrendszer hasadékvölgye és annak vonalát követı tavak és vulkánok ideális élettérként szolgálnak az afrikai vadvilágnak és a velük harmóniában élő, teheneiket legeltető nomád Masai törzseknek.

A közel hatezer méter magas, hófedte Kilimandzsáró és a Viktória-tó által határolt Masai-földön tett safari – utazás szuahéli nyelven – egy életre szóló élményt garantál az idelátogató számára.

Zanzibár ehhez képest maga az időutazás, hisz a szigeten 200 éve megállt az idő kereke. Érintetlen arab-afrikai kultúra, egzotikus fűszerek illata és a reklámfilmekből jól ismert hófehér homokos tengerpart várja pálmafáival az utasokat.

A különleges élményt garantálja, hogy olyan magyar idegenvezetővel járjuk be a térséget, aki maga is több évig élt Tanzániában, s pontosan ismeri a helyi kultúrát és nyelvet, valamint azokat a helyszíneket, melyeket mindenképp látni kell.

Időpont:

2020. február 27. – március 8.

Utunk során többek közt ellátogatunk

•    az Arusha Nemzeti Parkba, – terepjáró visz fel a 2600 m magas vulkán belsejébe, áthaladva az őserdőn és a bambusz zónán…
•    a Serengeti Nemzeti Parkba, ahol megnézzük a Kelet-Afrikai árokrendszer törésvonalát jelölő, helyenként 800 méter magas falat, ezt leküzdve páratlan látvány tárul elénk: alattunk terül el a Massai föld száraz szavannája, melyen  a gnuantilopokból és zebrákból álló állattenger él…
•    az Olduvai szurdokba, melyről úgy tartják, hogy  az emberiség bölcsője. Kicsi, de látványos múzeumával, illetve a szavannán araszoló, folyton mozgásban lévő fekete homokdűvéivel páratlan élmény lesz.
•    a Ndutu és Masek tavakhoz – Itt láthatjuk majd a Miombot – akácia és ébenfákkal tarkított nyitott erdőt…
A változatosság kedvéért lesz, amikor az éjszakát egy luxus sátortáborban fogjuk tölteni. A nagyméretű sátrakban kényelmes ágyak, saját melegvizes fürdőszoba várja a fáradt utazót. Italainkat a lobogó tábortűz mellett fogyaszthatjuk el a csillogó afrikai égbolt alatt. Legvégül aztán az Indiai-óceán partján pihenünk meg, all-inclusive ellátással.

Reméljük, sikerült kellően felcsigáznunk! Ha így van, jelentkezz a program további részleteiért, s tarts velünk az érintetlen Afrikába!


Időpont:
2020-02-27

Helyszín:
Tanzánia
()

Belépődíj:
0 Ft

 

Jegyet vásárolok:

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)