Társra vágyom, hol találom? - Bánitzky Kata előadása a társkeresésről a Lurdy Moziban

 • Társra vágyom, hol találom? - Bánitzky Kata előadása a társkeresésről a Lurdy Moziban

Bánitzky Kata társkeresés specialista, párkapcsolati mediátor, 11 év szakmai tapasztalata alapján a párkeresés mai magyar valóságát mutatja be és arra is választ ad, hogy mi lehet a siker kulcsa a társkeresésben. Valóban egy klikkre vagyunk a boldogságtól? Igazságok és tévhitek a modern társkeresésről, avagy hogyan találjuk meg a szerelmet a virtuális térben?

Megtalálni a társunkat, aki valóban egy életen át jóban rosszban mellettünk van életünk egyik legnehezebb feladata, legnagyobb kihívása. Legyünk őszinték, nem is mindig sikerül elsőre. Virtuális közeg, szerkesztett profilok, valós és valótlan adatok, tömegfogyasztás – ezek jellemzik napjaink ismerkedését (is). Első körben szinte minden a külsőségekről szól, miközben valójában mindenki mély érzelmekre, biztonságra, őszinteségre és megbízhatóságra vágyik.
De hogyan találkozhat a számtalan elvárás és realitás? Milyen férfit keresnek a nők és mi a vonzó egy nőben a férfi számára?
Bánitzky Kata, a Társra vágyom, hol találom? című könyv szerzője előadásban nyíltan, őszintén beszél minderről.

Időpont:
2019-11-12 18:00

Helyszín:
Lurdy Mozi (Térkép)
(1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14,)

Belépődíj:
3 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)