Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai! - Bánitzky Kata előadása

 • Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai! - Bánitzky Kata előadása

Vadonatúj kezdeményezés a Randivonalon, mellyel egyúttal köszöntjük a mindig csodálatos Hölgyeket! Ha unod, hogy a korlátozások óta minden estéd ugyanúgy telik, s 8 óra után egyedül vagy otthon, ha megnéztél már minden filmet a Netflixen, s Nőnapon egyébként is valami másra, tartalmasabbra vágysz, gyere és csatlakozz vadonatúj programunkhoz! Tarts velünk egy igazán hasznos előadáson, valamint beszélgetésen, hogy a járvány és a korlátozások ellenére a Nőnap idén is különleges és maradandó élmény lehessen számodra - akár Nőként, akár Férfiként veszel részt az eseményen.

AZ ELŐADÁS BETELT, A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!

Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai
Előadás 60 percben, tanácsokkal, tippekkel, hogy ne csak keresd, de meg is találd az Igazit!


- Régóta keresed a társad, ám az ismerkedés során rendre kudarcok érnek?
- Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatod, s most nem tudod, merre és hogyan indulj a társkeresésben?
- Szeretnéd megismerni, milyen „jó tudni” szabályai vannak az online és offline ismerkedésnek?

Ha foglalkoztatnak ezek a kérdések, s nyitott vagy a válaszokra is, netalántán van még egy sor egyéb kérdésed, melyeket szívesen feltennél egy, a témában jártas szakértőnek, gyere és csatlakozz március 8-án, 20 órakor Társra vágyom, megtalálom! – A tudatos társkeresés titkai című online előadásunkhoz!

Előadónk Bánitzky Kata, társkeresés specialista és párkapcsolati mediátor lesz, aki ismerkedős, BiztosRandi programjaink háziasszonya is egyben. Ha korábban részt vettél a Randivonal szervezésében bármilyen rendezvényen, nagy eséllyel találkozhattál is Vele.

Kata több, mint 7 éve foglalkozik párkeresőkkel, saját társkereső irodát vezet, s több ezer személyes konzultációt tartott már klienseinek. Párkapcsolati szakértőként rendszeres szereplője az RTL Fókusz párkapcsolati témájú riportjainak. (Hogyan lehet ismerkedni a Covid idején? – Nézd vissza az adást ITT! )

Nemrég nagy sikerű könyvet is írt a társkeresésről, Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! címmel, melyet ajánlásával Prof. Dr. Bagdy Emőke látott el.

Bánitzky Kata március 8-án elhozza hát nekünk minden eddigi tapasztalatát a társkeresés témájában!

Elmondja, hogyan kerüld el jó eséllyel a kudarcokat az online ismerkedésben, arról is beszél majd, mire érdemes figyelned, amikor randizol, annak érdekében, hogy következő találkozás is legyen, s az is szóba kerül majd, miért tűnik manapság olyan nehéznek, a Covid-helyzettől függetlenül is megfelelő társat találni.

Az előadás 45 percben, 20- 20.45 óráig tart, majd lehetőség lesz kérdezni is, előadónk 30 percben válaszolni fog a feltett kérdésekre.

Mivel még tart a pandémiás helyzet, s a rendezvénytilalom értelmében nem tudjuk megszervezni szokásos nőnapi, táncos rendezvényünket, mi ezzel a programmal szeretnénk köszönteni a mindig csodálatos Hölgyeket. Éppen ezért, Nőnap alkalmából az előadás minden kedves résztvevőnek, Nőknek, Férfiaknak egyaránt INGYENES!

Időpont:
2021-03-08 20:00

Helyszín:
ONLINE ELŐADÁS
()

Belépődíj:
3 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)