Túra a Szlovák Paradicsomba

 • Túra a Szlovák Paradicsomba

Kapd elő túrabakancsod, s tölts velünk egy csodás napot, meseszép környezetben, vadregényes tájon, remek társaságban a szomszédos Szlovákiában! Akár tapasztalt, akár kezdő túrázó vagy, mindenképp nagy kaland lesz, várjuk jelentkezésed!

Mindenki számára teljesíthető távot, úgy 30 km-t fogunk gyalogolni kényelmes tempóban, s a nap végére egész biztosan mindenki jóleső fáradtságot érez majd.

Ezért is találtuk ki, hogy a kiadós túrázás után hazafelé megállunk Demjénben, s a helyi kellemes fürdőben lazítjuk el izmainkat.
És a legjobb az egészben az, hogy akár hajnalig is fürdőzhetünk, hiszen a hely éjjel kettőig nyitva tart.

Találkozó:

2020.04.04-én,

reggel 6 órakor a Városligeti Műjégpálya bejáratánál

Utazás:

Bérelt kisbuszokkal.

Program:

Utazás, majd megérkezünk a helyszínre, ahol mindenki számára tartható tempóban teljesítjük a megszabott távot. Hazafelé igény szerint Demjénben fürdőzünk, s attól függően, mennyire érezzük jól magunkat, a hazaérkezés hajnal 1 és 4 óra között várható.

Ajánlott felszerelés:

Kényelmes ruházat és cipő, fürdőruha, törülköző, enni, innivaló.
A programon mindenki saját felelősségére vesz részt.

Részvételi díj:

17990 Ft/fő,

mely tartalmazza

- buszbérlést,

- útiköltséget

- a szervezést

- valamint a túravezetést

A belépőket mindenki saját magának, a helyszínen fizeti majd!

Bármilyen további kérdés esetén hívj bennünket! Részvétel csak előzetes regisztrációt követően lehetséges!Időpont:
2020-04-04 6:00

Helyszín:
Szlovák Paradicsom (Térkép)
()

Belépődíj:
17 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)