Csodálatos környezet, élmény, sport - GOLF!

 • Csodálatos környezet, élmény, sport - GOLF!

Ha szereted a golfot és igényes, szingli társaságban is megcsillogtatnád tudásod, gyere és golfozz velünk! Ha pedig még soha nem golfoztál, de próbára tennéd ügyességed, ez esetben feltétlen jelentkezz, mert ezen a programon kifejezetten jó társaságban kóstolhatsz bele a golfozás rejtelmeibe!

A HÖLGYEK LÉTSZÁMA BETELT, MÁR CSAK 2 SZABAD HELY VAN, MELYEKRE FÉRFIAK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK!

Helyszínünk, ahol nagy szeretettel várnak bennünket, a Continental Citygolf Club lesz, elérhető közelségben, Budapesten, a 3. kerületben.

A Continental Citygolf Club egy Európában is egyedülálló, 9 szakaszos citygolf pálya, gyakorló- és oktatóközpont. A programon 1 órás oktatás során sajátíthatod el a golfozás alapjait. Ebben az 1 órában csodálatos környezetben, szakképzett oktatóktól tanulhatod meg a legfontosabb mozdulatokat. A program végére pedig valószínűleg kedvet is kapsz majd a folytatáshoz, hiszen ez az a sport, melyet nem csak a mozgás élménye, hanem a természet varázslatos közelsége is igazán különlegessé tesz. Az önfeledt élményhez és kikapcsolódáshoz biztosítunk számodra minden kelléket. Dress code nincs, javasoljuk kényelmes sportcipő viselését, s ha lehet, ne farmerben érkezz.

A golfozás után minden kedves résztvevőt vendégül látunk igény szerint egy pohár proseccora vagy egy hűsítő üdítőre a pálya mellett található kellemes, Birdie Garden-ben. Itt lehetőség lesz az élmények megbeszélésére, s akár egy kis játékos ismerkedésre.

Felhívjuk figyelmed, hogy a csoportos oktatás miatt a létszám limitált, ezért érdemes mihamarabb elküldened jelentkezésed.

A belépő ára tartalmazza:


- az 1 órás oktatást
- egy pohár proseccot vagy üdítőt
- a szervezést
- és a remek társaságot

Várunk szeretettel vadonatúj programunkon!

Időpont:
2021-09-27 17:00

Helyszín:
Continental Citygolf Club (Térkép)
(1037 Budapest, Perényi út 6.)

Belépődíj:
10 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)