Minden, amit tudnod kell a BiztosRandiról!


Miért jó a személyes, azaz a „speed dating” ismerkedés?


A válasz egyszerű: mert valódi emberekkel fogsz találkozni. A mai virtuális világban olyan hozzád hasonló „csodabogarakkal”, akik még emlékeznek a személyes találkozás varázsára, s vágyják is azt. Akik felvállalják arcukat, a valódi személyiségüket, igazi, hús-vér emberek. Így, amikor a BiztosRandin találkoztok, rögtön tudni fogod, szimpatikus-e, és folytatnád-e az ismerkedést. Nincs levelezés, csupán a szimpátia él közöttetek. Na és persze az a bizonyos szikra is felgyúlhat, amit oly sok társkereső keres.


Miért jók a BiztosRandi programjai?


A BiztosRandin komoly emberek, könnyeden ismerkednek. Programonként min 8 randijelölttel találkozhatsz. Nincsenek felesleges körök, nincs hosszú és sokszor a végtelenségbe nyúló levelezés, a személyesség a döntő. A program végén pedig Biztoskártyádon jelezheted, kit képzelnél a jövőben egész biztosan társadnak. Ha kölcsönös a szimpátia, tehát kölcsönösen biztospontoztátok egymást, 48 órán belül megkapod az illető elérhetőségeit. A lányok is megkapják a fiúk elérhetőségét. Innentől kezdve csak rajtatok múlik, hogy lesz-e folytatás . Válogass a rendezvényeink közül!


Hogyan lesz a biztospontokból randi?


Ha kölcsönösen pontoztátok egymást, akkor e-mailben, 48 órán belül megkapjátok egymás elérhetőségeit. Persze dönthetsz úgy is, hogy V.I.P. vendégünk leszel, ez esetben V.I.P. vendég, feláras szolgáltatásunkat válaszd a jegyed mellé.

Egy apró javaslat: ha lehet, először fiúk hívják fel a lányokat. Persze, ha lány vagy és pár nap elteltével sem hívott fel a férfi, Te is megteheted. A legjobb, néhány napon belül egy kávéval folytatni az ismerkedést.


Mi van, ha csak egy biztospontot kaptam?


Azt nem fogod megtudni, mert csak kölcsönös pontozásról, vagyis a további randizás szempontjából két igen válaszról kapsz értesítést. Így nyugodtan jelöld be a helyszínen azt, akivel igazán szívesen folytatnád az ismerkedést.


Nem hívott a "biztospontom. Vajon miért?


Te is üzenhetsz neki, bár lányoknak nem javasoljuk. Lehet, hogy éppen mással randizik. Hidd el, hogy keresni fog, ha szeretne megismerni… És persze egy kudarc miatt ne add fel! Ez bárkivel előfordulhat.


Mi van, ha nem tetszik senki?

Ilyet még nemigen tapasztaltunk. 10 éves statisztikánk alapján 5 jelöltből egy tetszeni szokott. Ezeken a rendezvényeken több 5 fős csoporttal fogsz találkozni, így akár 2-3 embert is bejelölhetsz. Ha mégsem tetszik senki, tiéd lehet ajándék kuponunk, mellyel következő rendezvényünkön díjmentesen ismerkedhetsz. Figyeld a randigaranciás rendezvényeinket! (A lehetőség akciós rendezvényekre nem vonatkozik!)Meggondoltam magam, mégis biztospontozni szeretnék!


Hívj fel bennünket utólag nem jelölhetsz, de súgunk Neked! A Duals Társkeresőben készséggel állnak rendelkezésedre. Forró drót. h-cs: 9-18 óra között p.9-15 óra között. Ne feledd! Csak a BiztosRandi biztosít ügyfélszolgálatot!


Szűrik a jelentkezőket?


Bizonyos szempontból szűrjük a résztvevőket. Főleg kor alapján, annak érdekében, hogy garantáltan a Te korosztályoddal találkozhass. Rendezvényeinket a Randivonal és a Duals társkeresői is egyaránt látogatják, utóbbiak 100%-ig szűrt társkeresők, hiszen személyesen regisztráltak. Emellett vannak specifikus rendezvényeink, melyek kifejezetten egy közegnek, pl., több diplomásoknak, vállalkozóknak, üzletembereknek szólnak. Amit viszont nem figyelünk, azok a külsőségek: számunkra mellékes, hogy valakinek milyen a testalkata, a haja, vagy épp a szeme színe. A szimpátia úgysem ezen múlik! Hanem a szikrán!


Mennyi ideig tart egy biztosrandi?


Minimum 8x5 perc a BiztosRandi, azaz a speed dating időtartama, tehát kb. 1,5. Részletesebben: randinként 5 perc, minimum 8 randevú, de lehet ettől több is, max 12 fő. De akkor kevesebbet fogsz beszélgetni, és lesz szünet is. Előtte némi idő a regisztrációra, utána esetleg még egy ital. A mozi randi időtartama max 3 óra. A film hosszától függően. A biciklitúra 10- 15 óra között zajlik. A BizosRandiBuli 8-24 óra között.


A workshopokon, előadásokon is tudok ismerkedni?


Igen, tudsz, azonban ezeken a típusú rendezvényeken kivételesen NEM garantáljuk a nemek arányát. Fókuszban az önismeret, a fejlődés lesz. Általában mindkét nem képviselteti magát az ilyen típusú programokon is, így az is lehet, hogy mégiscsak egy workshopon találod meg az Igazit.


És mi a helyzet a BiztosRandi Bulikkal? Ott is lehet ismerkedni?


Megintcsak igen a válaszunk. Amit tudnod kell, hogy ezeken a rendezvényeken a felhőtlen szórakozásról és persze az ismerkedésről szólnak. Ezek színvonalas társasági összejövetelek, melyeken az ismerkedést könnyed játékok, mai slágerek, finom italok, és a mindezek nyomában járó oldott hangulat fogják segíteni. Ezekre a bulikra elsősorban lányokat 45-ig, fiúkat 50-ig várunk. A nemek arányára figyelünk, és egyben garanciát is adunk az ideális különbségre, mely max. a jelenlévők létszámának 20%-a lehet.


Hogyan zajlik a Bringarandi?


Két keréken. Ám a viccet félretéve ez az egyik legkülönlegesebb lehetőség a személyes találkozásra, főként, ha szeretsz tekerni, s az időjárás is kegyes. Ne aggódj, nincs szükség különösebb erőnlétre, a kijelölt távokat bárki könnyen teljesíti. Hölgyeket max. 45 évig, urakat 50 éves korig várunk, de alapvetően nincs korosztályszűkítés. Ha a szervezés során felmerül, hogy nem lesznek ideálisak az arányok és korosztályok, mindenképp jelezzük a résztvevőknek. Garanciánk min. 5 nő és 5 ffi részvételére vonatkozik.


A randizás leggazdaságosabb formája a biztosrandi! Miért is?


Mert egyszerre 8-10 fővel randizhatsz csupán pár ezer forintért. Gondolj csak bele, mennyibe kerülne egyenként ennyi találkozót lebonyolítani? Velünk viszont nem lesznek felesleges költségeid. A nagyobb rendezvényeinken akár 50-100 fővel is találkozhatsz a saját korosztályodból. És most jöhet egy kis matek! Mennyit költöttél eddig mozijegyre, színházjegyre, virágra, vacsorára, sikertelen randikra?


Mikor és hol lesz a legközelebbi rendezvény?


A következő időpontot itt találod!


Hogyan tudok jelentkezni?


Kizárólag ezen a honlapon, regisztrációt követően. A részleteket szintén a Következő rendezvények oldalon, vagy a jobb felső „Belépés", menüpontban találod.Hogyan kell kifizetnem a részvételi díjat?


Rendezvényeinken kizárólag előre fizetéssel (átutalással, vagy paypallal) tudsz részt venni. Ez a garancia arra, hogy el is jössz a rendezvényünkre. Így tudjuk vállalni a megfelelő nemek arányát. Befizetéseddel egy időben számládat is megkapod letölthető formátumban .Amennyiben utalással fizetsz, számládat néhány napon belül küldjük, szintén letölthető formátumban. Fontos! Ha utaltál, kérjük, hogy írj egy emailt is ranid@biztosrandi.hu címre, hogy biztosan beférj a csapatba, hiszen az utalt összegek később jelennek meg rendszerünkben, így a bankkártyások előnyt élveznek!

Lehetséges helyszíni fizetés is?


Erre sajnos nincs lehetőség, hiszen pontos létszámot kell tartanunk. A belépő árát átutalással vagy bankkártyás fizetéssel rendezheted, illetve ha mindenképpen készpénzben szeretnél fizetni, ezt irodánkban teheted. Az aktuális rendezvény előtt legkésőbb két nappal tudsz ilyenformán jegyet váltani. Ha ezt a megoldást választod, kérjük, jelezd előtte nekünk e-mailben, vagy akár telefonon is. Elérhetőségeinket és irodánk címét az ügyfélszolgálat menüpontban találod.Kapok-e kedvezményt?


Figyeld az early bird jegyeket és válts bérletet, így a BiztosRandi rendezvényein jelentős kedvezménnyel vehetsz majd részt. ( csak bizonyos típusú rendezvényekre érvényes)
Mi a legnagyobb kedvezmény?

Erre a BiztosRandi Bérlet a legjobb megoldás! Válts bérletet és gyere 30%-os kedvezménnyel a BiztosRandikra!

Ki lehet V.I.P. vendég?


Bárki, akár Te is! Ez egy plusz szolgáltatás arra az esetre, ha még aznap, vagy mihamarabb folytatnád az ismerkedést. Ha V.I.P. vendég vagy, még azon melegében, a rendezvény után megtudhatod, kivel lett közös találatod. Sőt! Már elérhetőséget is adunk, így akár azonnal folytatódhat a randevú. A szolgáltatás ára 1990 Ft, melyet a helyszínen, készpénzben, a rendezvény kezdete előtt fizethetsz.


Visszakaphatom a pénzemet, ha lemondom a részvételemet?

Ha időben mondod le, akkor természetesen visszakapod, de javasoljuk, mindenképp szólj időben, legalább 72 órával a rendezvény előtt. Természetesen, ha minden kötél szakad, s sehogy sem tudsz részt venni, küldhetsz magad helyett ismerőst, barátnőt (ugyanabból a korosztályból, ugyanolyan neműt, mint Te és természetesen egyedülállót), így nem vész el a pénzed.


Érdemes többször is elmenni ugyanarra a rendezvényre, más-más időpontban?


Igen. Ha úgy érzed, nyitott lennél további ismeretségekre, vagy nem leltél kölcsönös szimpátiára, gyere el máskor is! Minden alkalommal új emberekkel ismerkedhetsz meg.


Miben segítenek a BiztosRandi szervezői?


Biztosítják a helyszínt, a választott becenévre kiállított névjegykártyákat és a biztoskártyákat. Garantáljuk továbbá a szakmaiságot, hiszen az est szervezői több ezer randevút szerveztek már és több száz rendezvényen vannak túl.


Mit vegyek fel egy BiztosRandi rendezvényre?


Legyél önmagad és legyél csinos! Fiúknak a sportos eleganciát javasoljuk. A lányoknak pedig a randi ruhát. Az első benyomás soha nem tér vissza.


Félek, hogy nem tudok miről beszélni!


Ne aggódj! Segítünk. Minden asztalon lesznek kártyák, amelyek abban segítenek, hogy kötetlenül ismerkedhess. Nem lesz más dolgod, mint eljönni és jól érezni magad.


Mit tilos kérdezni?


  1. Saját nevet, a diszkréció miatt. Neked is beceneved lesz.
  2. Nem szabad megkérdezni a másik lakcímét, vezetéknevét, telefonszámát, e-mail címét, vagy egyéb személyes adatát. Javasoljuk, hogy ezeket a saját érdekedben te se add ki.
  3. Nem kérhetsz senkitől újabb randit. Ne feledd, ha kölcsönös az érdeklődés, a Biztos randi 48 órán belül elküldi az elérhetőségeket,
  4. Tilos szexuális jellegű vagy más módon érzékeny témákkal bombázni a résztvevőket. Ha panasz érkezik Rád, akár a rendezvényről, akár a kettes randikról, sajnos kizárunk!


A személyes adataimat hogyan kezelitek?


Személyes adataid csak a BiztosRandi rendezvények szervezői számára hozzáférhetőek, azt másoknak semmilyen körülmények között nem adjuk ki. Elérhetőségedet csak azoknak adjuk meg, akiket te is szimpatikusnak találtál, vagyis a te e-mail-ben történt hozzájárulásoddal. 

Olvass többet ITT:
ÁSZF


Kik a szervezők?


A Biztosrandi.hu Magyarországon egyedülálló és vadonatúj kezdeményezés, mely a társkeresés világának két nagy tapasztalatú szakértője, a Randivonal.hu és a Duals Társkereső Iroda összefogásának eredménye. Részleteket a Rólunk oldalon találsz.


Nincs több kérdésem, mit csináljak?


Jelentkezz a következő rendezvényünkre most!