Kerékpártúra a Tisza-tó körül!

 • Kerékpártúra a Tisza-tó körül!

Nem, ez nem valamiféle áprilisi tréfa, hanem egy igazi, hamisítatlan sportos program, mely ha velünk tartasz, fantasztikus élmény lesz! A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, környékén gyönyörű és természetes vadvízi világgal és hazánk talán egyik legkorszerűbb kerékpárútvonalával. Ha eljössz, a remek társaság mellett a természet szépségének legjavában lesz részed!Számtalan erdős sziget, holtág, csatorna és nádas kínál otthont védett madarak és emlősök sokaságának. A tavat szegélyező gyönyörű galériaerdők védett természeti értéket képeznek, a Hortobágyi Nemzeti Park védelmét élvező Tisza-tó az UNESCO-világörökség része.
A tó körül az elmúlt években rohamosan fejlődött a kerékpáros infrastruktúra, s a 2020-ban átadott kerékpáros híd megépítése óta ez a kör egyben Magyarország talán legjobb és legbiztonságosabb kerékpárútja.

Gyere és tarts velünk Te is Tisza-tó kerülő kerékpártúránkon!

Tipp:

Ha netalántán
- nincs kerékpárod,
- van kerékpárod, de nem tudod megoldani a szállítását, mert mondjuk még nem érezted a hívást, hogy beinvesztálj egy kerékpárhordozóba és
- az autódba is csak dirib-darabjaira szedve, vagy egészben, de nagy nehézségek árán préselnéd be….

… nos, ez esetben is érdemes velünk tartanod!!! :)

Találkozási helyszínünknek ugyanis épp a környék egyik legjobb kerékpárkölcsönzőjét választottuk, így csak az utazásodról kellene gondoskodnod. Pontosabban még arról sem! - hiszen igény szerint összeszervezzük a társaságot.

Ha szereted a természet színét, illatát, energiáját két keréken habzsolni, itt a helyed csapatunkban!

Találkozó:

2023. április 23. vasárnap,  9.30 és 9:45 óra között – Madárpart Pihenő Kölcsönző és Kemping
Cím: Poroszló, Szarka rámpa 1.

Ha kerékpárt kölcsönöznél, kérjük, előre egyeztess a helyszínnel. További információk ITT:

http://www.madarpartpiheno.hu/?q=node/214

A táv, melyet megteszünk, nem kevés, de nem is olyan sok, hogy átlagos fizikummal ne lehessen teljesíteni. Kb. 65 km, s kényelmes tempóval fogunk haladni a tó körül, igény szerint közbeiktatva pihenőket. Amennyiben viszont idén először pattannál nyeregbe és kerékpárra, mindenképp elektromos biciklit javaslunk, különben lehetséges, hogy megterhelőnek érezhetnéd a távot.

Útközben megebédelünk egy kellemes, helyi büfében.
A program kb. 17 óráig tart tempótól és hangulattól függően.

A program ára 4490 Ft, mely tartalmazza:

- társaság összeszervezését igény szerint
- túravezetést
- egész napos programot

Az ár nem tartalmazza:
- útiköltséget
- egyéni étkezést

Amit célszerű magaddal hoznod:
- mindenekelőtt kiváló állapotú kerékpárod
- enni-innivaló
- esőkabát, hogy mindenre is felkészüljünk
Várunk szeretettel, tarts velünk egy tavaszi, szuper programon! :)

Időpont:
2023-04-23 9:30

Helyszín:
Madárpart Pihenő Kölcsönző és Kemping
(Poroszló, Szarka rámpa 1.)

Belépődíj:
4 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)