BiztosParty Valentin nap alkalmából

 • BiztosParty Valentin nap alkalmából

Exkluzív környezet, elegáns társaság, zene, tánc és romantika minden mennyiségben! Tarts velünk, s add meg az esélyét annak, hogy épp Valentin napon találj rá a szerelemre!

A hölgyek létszáma betelt, urak korlátozott számban még jelentkezhetnek!

Kiknek ajánljuk?

Rendezvényünkre elsősorban a 30 és 45 év közötti hölgyeket, valamint a 30 és 50 év közötti urakat várjuk!

A hölgyek létszáma betelt, urak korlátozott számban még jelentkezhetnek!


Tudod, hogy mi kell egy Valentin napi BiztosParty-hoz?


- jó társaság
- lágy dallamok
- kellemes szórakozás
- finom italok
- és egy cseppnyi izgalommal párosuló, érdekes ismerkedés

Tavaly év végén, a Mikulás Party óriási sikert aratott. Akkor kb. 120 fő szórakozott, ismerkedett játékos feladatok, majd felszabadult tánc keretében. Most is maradandó élményt szeretnénk nyújtani, ám, mivel rendezvényünk apropója a szerelmesek - a mi felfogásunkban pedig a szerelemre vágyók - napja, ezúttal a meghittségre és a romantikára helyezzük a hangsúlyt. 

Ehhez vadonatúj helyszínt is választottunk:


A Suttogó Piano Bár félhomálya, hamisítatlan bárhangulata és az élő zene varázsa mind-mind a kellemes, meghitt, visszafogott, ámde izgalmas ismerkedést és a romantikus egymásra találást támogatja.

A játékok persze ezen az estén sem hiányozhatnak. Mint téma, kicsit sem meglepő módon a fókuszban a SZERELEM lesz! - Ugye eléggé felkészült vagy belőle?....  Ha úgy érzed nem, ne aggódj: ezután az est után egész biztosan az leszel! :-)


A belépő ára:


6.490 Ft, mely tartalmazza


- 3 db italkupont, 3 pohár alkoholmentes ital, vagy az alábbi borok fogyasztásához


Irsai Olivér(2016)

A Mátra körbe napozott lankáin érlelődött szőlőből készült ez a zöldes-fehér színű, narancsvirágra emlékeztető parfümösen intenzív illatú primőr bor.

Imperial Cuvée(2015)

Mély, sötét rubin színű, erdei gyümölcsökre emlékeztető,valamint az új tölgyfahordós érlelésből származó, illatokban gazdag, telt testes vörösbor.
Íze kellemesen simogat,érett tanninok és a hosszú utóíz harmóniában áll a megjelenő palack érettséggel.

Pinot Noir-Kékfrankos Rosé(2016)
pohárból piros apró gyümölcsök savanykás – édeskés bűbájoló illata és íze árad. A málna és az eper határán üdén egyensúlyoz. A rusztikusabb Kékfrankos ropogós savait a Pinot Noir selymes eleganciája szelídíti.

- a játékokat és vele a kellemes, oldott, romantikus hangulatot

- a szervezést

- a zártkörű helyszín biztosítását


ÉS

A lehetőséget, hogy egy romantikától túlfűtött esten Rád találhasson a szerelem!


Gyere és tarts velünk Te is Budapest legszínvonalasabb Valentin napi társkereső rendezvényén!

Időpont:
2017-02-17 20:00

Helyszín:
Suttogó Piano Bár (Térkép)
(1065 Budapest Hajós u. 27.)

Belépődíj:
6 490 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)