Karácsonyi táncos mulatság élő zongoraszóval és egy különleges produkcióval!

 • Karácsonyi táncos mulatság élő zongoraszóval és egy különleges produkcióval!

Évzáró rendezvényünkön igazán különleges hangulat vár majd, hiszen már csak pár napunk lesz Karácsonyig. Addig azonban éppen jól fog esni élő zongoraszóval, egy fantasztikus énekesnő előadásával és összességében egy fergeteges, táncos rendezvénnyel búcsúzni a mögöttünk álló év dolgos, kihívásokkal teli mindennapjaitól. Ugye Te is velünk leszel?... :)

Ráadásul még azzal is épp időben leszünk, hogy megtanuljunk néhány trükköt a leginkább karácsonyi sütemény, a mézeskalács díszítéséhez.
Merthogy mézeskalácsot is fogunk dekorálni. Privát séfünk, Pancsovay Zita azt is elárulja, hogyan készül a tökéletes máz, mely nem folyik szét és ezáltal nem teszi tönkre az egyébként tökélyre fejlesztett receptúra alapján készült sütiket.

Az elkészült finomságokat haza is viheted majd vagy akár rögtön, ott a helyszínen kedveskedhetsz velük annak, akit a leginkább vonzónak tartasz.


Időpont:

2022.december 17. szombat, 19 óra

Helyszín:
Borganika Studio
1072 Budapest, Akácfa utca 42-48.


Természetesen, mindehhez gyönyörűen körített, finom falatokkal is várunk, valamint egy pohár HELLO itallal, hogy kicsit bemelegedjünk és megalapozzuk a hangulatot.

A kreatívkodás után aztán jöhet a tánc!!! Méghozzá nem is akárhogyan!

Élő zongoraszóval és egy fantasztikus énekesnő nem akármilyen produkciójával várunk: Báder Mariska és Hegedűs Márkó lesznek meghívott vendégeink, s ők fogják megszólaltatni a mindenki által ismert, kultikus külföldi és magyar dalokat. Repertoárjukban szerepelnek a a legnépszerűbb dallamok az elmúlt ötven évből, a többi közt a csodálatos Máté Péter, Cserháti Zsuzsa dalok is. Kettejük párosa garancia arra, hogy hamisítatlan bárhangulatban és egy igazán fantasztikus, szórakoztató estben legyen részünk! :)

Természetesen mindezek mellett a Te jelenléted is hozzájárul  majd ahhoz, hogy estünk különleges legyen, mindenképp gyere hát, várunk szeretettel!

S még valami:

Ezen az estén szokás szerint dress code lesz érvényben, melynek értelmében az ünnepi jellegre utalva, stílusosan aranyban/ezüstben és/vagy, hogy az Urak számára is előnyös és teljesíthető legyen kérésünk, bordóban/pirosban pompázunk majd.

Arra kérünk tehát hogy ruházatodon jelenjen meg valamilyen formában az ezüst és/vagy arany illetve bordó/piros szín.

A belépő ára:


17.990 Ft, mely tartalmazza:

-  Báder Mariska és Hegedűs Márkó különleges produkcióját

-    privát séfünk gondos és minden apróságra felkészült jelenlétét

-    mézeskalács díszítést - az elkészült sütiket aztán haza is viheted!

-    bőségesen megrakott és gyönyörűen tálalt, ünnepi grazing asztalt

-    1 pohár HELLO italt, alkoholos vagy mentes longdrink formájában

-    korlátlan tisztított víz fogyasztását az esemény teljes idejére

-    karácsonyi rendezvényünkhöz különleges hangulatot biztosító helyszínt és a rendezvény zárt körű voltát

-  és estünk háziasszonya, Bánitzky Kata könyvét a társkeresésről, Társra vágyom, hol találom? címmel, mely hasznos ajándék lehet Karácsonyra! :)


Végül még valami, sőt, talán a legfontosabb!!!

Nálunk már-már hagyomány, hogy év végén, amikor összejövünk, a vidámságból és gondtalanságból juttassunk egy cseppet a rászorulóknak is. Különösen a nehéz sorsú gyermekek arcán boldogság látni a mosolyt, ezért rájuk gondolva arra kérünk, hozz magaddal egy apró ajándékot, melyet a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthona Kméty György utcai intézete aprónépének fogunk eljuttatni.

Az ajándék lehet tartós élelmiszer, gyümölcs, aszalt gyümölcs, édesség, mikulás csoki, játék, tisztálkodási szerek, illetve bármilyen hasznos dolog, ami csak jól jöhet a gyermekek mindennapos gondozásában.

Most már Te is láthatod, hogy több szempontból is különleges estnek nézünk elébe, reméljük, velünk tartasz!

FIGYELJ! RENDEZVÉNYÜNK VALÓBAN ZÁRT KÖRŰ LESZ, A LÉTSZÁM PEDIG LIMITÁLT, EZÉRT CSAK AKKOR TEKINTJÜK JELENTKEZÉSED VÉGLEGESNEK, HA ÁTUTALTAD A RÉSZVÉTELI DÍJAT.

Jelentkezési és lemondási határidő:
2022.12.14.

Találkozzunk és érezd jól magad egy vidám szingli társaságban még Karácsony előtt, s az évben utoljára!


Számítunk részvételedre!

Üdvözlettel,

A BiztosRandi csapataIdőpont:
2022-12-17 19:00

Helyszín:
Borganika Studio (Térkép)
(1072 Budapest, Akácfa u. 42-48,)

Belépődíj:
17 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)