Exkluzív SUP programunk! Lampionos felvonulás és tűzijáték a tatai Öreg-tavon!

 • Exkluzív SUP programunk! Lampionos felvonulás és tűzijáték a tatai Öreg-tavon!

Csatlakozz hozzánk és légy részese a Víz Zene Virág fesztiválnak Tatán, méghozzá nem is akárhogyan! Mert nem csupán egy szimpla kis fesztiválozásra invitálunk. A programsorozat egyik fő attrakciója a tűzijáték lesz, melyet egy fantasztikus, lampionos, vízi felvonulás keretében, szingli csapatunkkal magáról az Öreg-tóról csodálhatsz majd!

Exkluzív, egyszeri és megismételhetetlen program idén nyáron!

SUP-okkal készülünk számodra, Neked csak annyi lesz a dolgod, hogy némi vicces, bolondos, világító dekorációt hozz magaddal és hogy persze velünk tarts!

Az élmény maga egyedülálló lesz, Te viszont talán már nem szingliként térsz haza!

A magunk részéről remek társasággal készülünk, de a program egyébként is tömegeket vonz majd, bőven lesz tehát lehetőség vegyülni, barátkozni, ismerkedni, a többit pedig ki tudja?... :)

Tervezett program:

Indulás Budapestről - Igény szerint összeszervezzük a csapatot!

Érkezés és találkozó:

20 órakor az OLD LAKE SUP BÁZISON!

Itt kiosztjuk a szükséges felszerelést, feldíszítjük a supokat és akár magunkat is - már önmagában ez jó móka lesz! Mindehhez fejlámpa, fényfüzér, a karácsonykor eltett égősor, szóval bármi szóba jöhet, nyugodtan engedd szabadjára kreativitásodat!

Majd ezt követően vízre szállunk, hogy legkésőbb 21.30-ra elérjük a gyülekező pontot, ahonnan ez az egészen különleges, bolondos felvonulás a létező mindenféle vízieszközzel elindul majd. Csapatunk a SUP szekciót fogja erősíteni, de lesznek résztvevők sárkányhajóval, kajakkal, kenuval, stb.

Terveink szerint  evezünk egy kört a tatai vár előtt a parton várakozó tömeg ovációjával kísérve. Ezután a tó közepéről, együtt gyönyörködünk a tűzijátékban. Mindez így összességében garantáljuk, hogy felejthetetlen élmény lesz számodra!

A tűzijáték végével, 23 óra körül visszatérünk a bázisra. Leadjuk eszközeinket, majd fakultatív lehetőségképpen a környékbeli, éjszakába nyúló programokon lazíthatunk majd.

A program ára:

15.990 Ft/fő, mely tartalmazza

- 3 órás SUP bérlést, mentőmellénnyel, lapáttal

- túravezetést

- a társaság összeszervezését

Amit érdemes magaddal hoznod:

- kulacs
- vízhatlan zsák telefonnak, papucsnak, stb.
- kényelmes ruházat, fürdőruha, rövidnadrág, póló

A helyszínen lesz lehetőség átöltözni és az értékeinket is a parton hagyjuk. A programot azoknak is ajánljuk, akik még nem vagy csak ritkán supoztak!

Kedvezőtlen időjárás, rossz idő esetén a program elmarad.Időpont:
2023-07-01 20:00

Helyszín:
Old Lake SUP (Térkép)
(2890 Tata, Tóparti stny. 13.)

Belépődíj:
15 990 Ft

Akciós ár:
13 990 Ft

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)