Gyalogtúra a Rám-szakadékhoz

 • Gyalogtúra a Rám-szakadékhoz

Nincs is szebb, mint egy hangulatos kirándulás a csodás, őszi színekben pompázó erdőben. Csatlakozz hozzánk frissítő gyalogtúránkon, élvezd a gyönyörű tájat, s kortyolj a friss levegőből nagyszerű szingli társaságban az egészség és a jókedv jegyében szervezett gyalogtúránkon! Várunk szeretettel

Találkozó:

 2021. november 6-án, szombat reggel 10 órakor DÖMÖSÖN, a a falu Budapest felé eső szélén a legelső, parkolóban a Duna-parton.

 Ahogy a társaság megérkezett, a kocsikat a parkolóban hagyjuk, majd irány a természet!

Útvonal:

Kb. 9 km. Dömös – Szent-kápolna- Rám-szakadék – Júlia-forrás – Szakó-nyereg – Ilona-pihenő – Szakó-nyereg – Körtvélyes – Dömös

Az egyébként könnyen teljesíthető távon tapasztalt túravezető lesz segítségünkre


Mindezek után ellátogatunk a szívcsakrához, majd igény szerint ebéd, étterem, beszélgetés, kellemes időtöltés.

Ajánlott felszerelés:

- időjárásnak megfelelő, kényelmes ruházat
- bakancs
- tartalék zokni
- folyadék
- gyümölcs, szendvicsek
- kocsiba váltócipő

A túra befejezésének várható időpontja:

hangulattól, időtöltéstől függően du. kb.14-15 óra

Felhívjuk figyelmed, hogy a túrán a részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges!

Gyere és tarts velünk ezen az üdítő, késő őszi programon! Várjuk jelentkezésed!


Időpont:
2021-11-06 10:00

Helyszín:
Rám-szakadék
()

Belépődíj:
3 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)