Júliusban is vár a Balaton és a Nemere!

 • Júliusban is vár a Balaton és a Nemere!

Gyere és tölts velünk egy fantasztikus napot a Balaton legendás zászlóshajója, a Nemere II. fedélzetén! Páratlan vitorlás élmény NEM CSAK a vitorlázás szerelmeseinek, de mindenképpen csakis szingliknek!

A Nemere II. egy 75-ös cirkáló (Schärenkreutzer), a Balaton legendás zászlóshajója. Az 1944-ben épített Nemere vitorlás hétszer állt rajthoz a balatoni Kékszalagon, s 5 győzelmet aratott. 1955-ös 10 óra 40 perces rekordját 57 éven át nem tudták túlszárnyalni. A kilencvenes években partra tett, leromlott állapotú hajót, Láng Róbert építette újjá az eredetivel megegyező formában. 2000. július 6-án bocsátották újra vízre Nemere II. néven. Azóta minden évben indult a hagyományos távolsági vitorlásversenyen, a balatoni Kékszalagon.

Ha jelentkezel, ezúttal Neked is lehetőséged lesz a Nemere nyújtotta páratlan vitorlás élményben részesülni. Egy kellemes, szingli baráti társaságban eltöltött napra számíthatsz, ha velünk tartasz.


Indulás Budapestről Balatonfüredre, 8 óra magasságában, hogy mihamarabb a fedélzeten élvezhessük a welcome drinket. Miután kellemesen feloldódtunk, kezdetét veheti a vitorlázás. Ebédidőben kikötünk, s egy helyi étteremben ebédelünk, majd a délután hátralévő részét ismét a hajón töltjük, közben beszélgetünk, pihenünk, fürdőzünk, piknikezünk az otthonról hozott finomságokból, isteni borokat kóstolunk a hajó készletéből, s élvezzük a nap sugarait - jól fogjuk érezni magunkat, ezt garantáljuk!

17 óra magasságában érkezünk vissza Balatonfüredre, ahol igény szerint még tehetünk egy kellemes sétát a társasággal a füredi sétányon.

Utazás:

Közös indulással, szervezetten, nem szükséges mindenkinek saját autóval érkeznie.

A létszám limitált, a hajó kapacitása miatt 10 fővel tudunk elindulni.

A program ára: 44.990 Ft, mely tartalmazza,


- a hajó egész napos használatát
- skippert
- italfogyasztást a hajón

Az ár nem tartalmazza:

- útiköltséget
- az ebéd árát a helyi étteremben

Ha a hajózás nyújtotta szabadságélményre és a Balaton páratlan szépségére vágysz, mindezt egyben megkapod ezen a programon, tarts hát velünk!

A programváltozás jogát fenntartjuk. Rossz idő esetén esőnapot tartunk!

Időpont:
2023-07-14 8:00

Helyszín:
LUA Resort (Térkép)
(8230 Balatonfüred, Anna stny. 5.)

Belépődíj:
44 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)