Mikulásváró gyalogtúra

 • Mikulásváró gyalogtúra

Gyere és tarts velünk testet-lelket üdítő, kiadós, Mikulás váró gyalogtúránkon! Idei túráink remekül sikerültek, fantasztikus élményeket gyűjtöttünk, nagyszerű visszajelzéseket kaptunk. Épp ezért nem tudtunk, de őszintén, nem is akartunk ellenállni a kéréseknek, folytatjuk tehát télen is. Mégpedig új útvonalon, Pilisszentlászló és Visegrád között, a  látványos Spartacus-ösvényen!

Táv: kb.14 km

Utunkat Pilisszentlászló központjában kezdjük, majd egyenletes, mindenki számára kényelmes tempóban haladunk a Telgárthy-rétig, végül a vadregényes Apát-kúti-völgyön át érkezünk vissza a kiindulópontra. Közben a fenséges bükk erdőn keresztülhaladva, onnan néhol ki-kikacsintva igazán szemet gyönyörködtető látványban lesz részünk.

Indulás: 2021. december 4. szombat, 10 óra, érkezés: tempótól függően kb. 15 órakor

Maga a túra könnyűnek mondható, viszonylag kevés (290 m) szintkülönbséggel. Az ösvény merész, érdekesen kanyargó útvonalával egészen különleges élményt nyújt a túrázóknak. A helyenként kifejezetten keskenyre szűkülő szakaszok miatt a bokát jól tartó, megfelelő túrabakancs mindenképp szükséges.

Aki részt vett már bármely rendezvényünkön, jól tudja, hogy a jókedv és a humor elengedhetetlen kellékei programjainknak. Nem lesz ez másként ezúttal sem.

Hogy megalapozzuk a hangulatot és mert egyébként is a Mikulás érkezése előtt találkozunk, ezúttal kivételesen túránkon is lesz dress code: kérjük, mindenki hozzon magával és ha lehet, viseljen is mikulás sapkát vagy opcionálisan választható módon mókás rénszarvasagancsot.

Időpont:
2021-12-04 10:00

Helyszín:
Pilisszentlászló (Térkép)
(2009 Pilisszentlászló, Béke u. 83. )

Belépődíj:
3 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)