Nyárbúcsúztató SÖRFŐZDE túra!

 • Nyárbúcsúztató SÖRFŐZDE túra!

Szeretettel meghívunk a BiztosRandi és a Duals Társkereső következő, közös, nyárbúcsúztató programjára! A legnagyobb öröm, ha hideg a SÖRÖM! Férfibarátnak tűnő programunkon a hölgyek is jól szórakoznak majd! Kóstolj prémium minőségű, kézműves söröket, ismerkedj kötetlenül és játékosan!

A LÉTSZÁM BETELT!

Ittál már fehér csokis, áfonyás sört? Tudod, mitől él egy Ale? Csatlakozz hozzánk interaktív sörfőzde túránkon, ahol biztosan nem maradsz szomjas!
Ha különleges gasztro-kulturális kalandra vágysz, közben finom sörökre, meglepetés játékokra, vacsorára, s mindehhez intelligens, szingli társaságra is, tarts velünk!

Ekkor:
2023. augusztus 25. péntek 17:30-tól

Az est menete:

17.30-18.00 érkezés, regisztráció, indulás a sőrfőzdébe
19.30 – 20.00 Vacsora - miután a sörfőzdében oltottuk szomjunkat, éhségünket is csillapítjuk!
20:00-21:00 Kocsma kvíz
21:00-22:00 Meglepetés program, ahol bátran kiterítheted a lapjaid!
Közben: ismerkedés, beszélgetés
22:00-24:00 - tánc minden mennyiségben! :)

Rendezvényünkön szó szerint senki sem marad majd szomjas!

Részvételi díj:

24.990 Ft, mely tartalmazza:

- Az 50 perces, vezetett sőrfőzde túrát
- 4*2 dl sört, amely bármelyik csapon lévő FIRST sörből választható
- Ha nem iszol, akkor helyette ajánlatunk beváltható borra, kávéra, illetve alkoholmentes üdítőre is.
- 2 extra randira hangolt, meglepetés programot
- 1, a sörökhöz passzoló, autentikus hidegtálat (ciabatta, prosciutto, gouda sajt, pesto) (Ételintoleranciára is figyelünk, ha ezzel kapcsolatos kérésed van, kérjük, jelezd emailben!)

- Exkluzív helyszínt és a rendezvény zárt körű voltát.
- Ismerkedési lehetőséget igényes, szingli társaságban.
- BiztosRandi kártyákat

Az ár áfát tartalmazza!

Az ár nem tartalmazza:

- a plusz étel és italfogyasztást, melyre természetesen korlátlanul lesz lehetőség

A helyszínen 25% kedvezménnyel megvásárolhatod Bánitzky Kata: Társra vágyom, hol találom című könyvét is, melyet kérésedre a szerző dedikál majd!

Felhívjuk figyelmed, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött, a LÉTSZÁM pedig LIMITÁLT!!!
A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk, jelentkezésed akkor tekintjük érvényesnek, ha a részvételi díjat befizetted.
Foglald hát le helyed mihamarabb, nehogy lemaradj Budapest egyik legklasszabb nyárzáró estjéről!

Estünkön a beszélgetés mellett természetesen ismerkedhetsz, sőt, készülünk a szokásos BiztosRandi kártyákkal is, így amennyiben tetszik valaki, de nincs módod telefonszámot kérni,  cserélni, segítségedre leszünk ebben is.

Várunk szeretettel, jelentkezz most, s búcsúztassuk el együtt ezt a szeszélyes, forró nyarat, mely utat mutat majd izgalmas, őszköszöntő rendezvényeinknek!


Időpont:
2023-08-25 17:30

Helyszín:
FIRST Craft Beer Brewery & Taproom (Térkép)
(1044 Budapest, Váci út 83.)

Belépődíj:
24 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)