Nyárindító zenés, táncos mulatság és születésnapi party

 • Nyárindító zenés, táncos mulatság és születésnapi party

Ha az elmúlt években figyelted a BiztosRandi rendezvényeit, tudhatod, nem indulhat a nyár egy jófajta zenés, táncos rendezvény nélkül. A COVID korlátozások után ez az első alkalom, amikor ismét van erre lehetőségünk és kedvünkre egybegyűlhetünk. Ezért június 24-én egy fergeteges esttel készülünk, tarts velünk!

A LÉTSZÁM BETELT!


Időpont: 2022. június 24. 20 óra

Helyszín:  Buena - World Kitchen & Bar

Cím: Agora Tower, 1138 Budapest, Váci út 116-118.

Aktuális rendezvényünkkel ráadásul nem csupán beindítjuk a nyarat, hanem egyben jeles születésnapot is ünneplünk. Partnerünk, a Duals Társkereső 15 éves lett, s e jubileumi alkalomból egészen különleges estet tervezünk.

Mi mindenre számíthatsz?....

- Lesz kedves kis játék, hogy igazán jól szórakozz asztaltársaságoddal

- Felelevenítünk néhány érdekes, szívmelengető társkereső történetet az elmúlt 15 évből, melyek számodra is tanulsággal és akár segítséggel is szolgálhatnak, miközben keresed Hozzád illő társad

- Meghívtuk többek között remek humoráról és persze isteni tánctudásáról ismert tánctanárunkat, aki az elmúlt években már több ízben velünk volt táncos rendezvényeinken, így sokan köszönhetik neki, hogy megtanulták a salsa alaplépéseit. Ezen az estén is tanári minőségében lesz jelen, s ha már ismered az alapokat, segítségével felelevenítheted, ha viszont még nem, itt lesz a kiváló alkalom, hogy egy lépéssel közelebb kerülj ahhoz, hogy a táncparkett ördöge lehess.

- Minden kedves vendégünk hazavihet egy példányt Bánitzky Kata Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! című könyvéből

- Szülinapi tombolával is készülünk, melynek keretében értékes ajándékokat sorsolunk ki.

- Együtt fogyasztjuk el a Duals 15 éves, jubileumi tortáját

- Végül saját Dj gondoskodik majd a kiváló hangulatról és a fergeteges szórakozásról

A belépő ára:


15.990 Ft, mely tartalmazza:

- ültetés 5-6 fős, keleti-mexikói vegyes grilltállal ellátott asztaloknál, tetszés szerinti fogyasztással

Ételkínálat:
-     csirke saslik
-    marha kebab
-    hummusz mix
-    grillezett halloumi
-    grillezett zöldség
-    nachos dip

- 3 db italkupon tetszőleges felhasználással az alábbi italkínálatból:

-    Lelovits olaszrizling
-    Lelovits rosé
-    Mészáros kadarka
-    csapolt Dreher gold
-    Pepsi termékek (Pepsi, Pepsi max, Schweppes tonic/orange, 7UP, Canada dry, lipton citrom/barack) Toma alma/ananász/barack/narancs, Szentkirályi szénsavas és szénsavmentes víz)

-    1 szelet torta

-    1 órás SALSA táncoktatás

-    2 DB TOMBOLAJEGY, melyekkel esélyes leszel hazavinni valamely értékes nyereményünket

-    Tiéd lesz Bánitzky Kata Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait című könyvének 1 példánya, akár dedikálva is, ha úgy szeretnéd

-    saját DJ-t, aki személyes zenei kívánságodat is örömmel teljesíti

-    exkluzív helyszínt

-    végül, de nem utolsósorban a rendezvényeinkre mindig jellemző felhőtlen jókedvet és vidámságot

Felhívjuk figyelmed, hogy rendezvényünkön a részvétel limitált, ezért jelentkezésed csak a részvételi díj átutalása után tekintjük véglegesnek!

Ünnepeljünk együtt! Szeretettel várunk június 24-én, pénteken, 20 órakor a BUENA-ban!
Időpont:
2022-06-24 20:00

Helyszín:
Buena - World Kitchen & Bar (Térkép)
(Agora Tower, 1138 Budapest, Váci út 116-118.)

Belépődíj:
15 990 Ft

 

Vélemények

 • "Szeretném nektek megköszönni ezt a mai csodálatos, őrületes élményt és a rengeteg munkátokat! Szuper jól éreztm magam a minirandin :) Hogyan varázsoltatok ennyi fantasztikus egyéniséget akikkel volt szerencsém találkozni? Mind, mind érdekes, rendkívüli ember."

  (Zsófi)
 • "Köszönöm a tegnapi kedvességet, nagyszerű volt a rendezvény! A bowling kifejezetten jó ötlet volt és nem tudom, hogy hogy csináltátok, de a csapat is hihetetlenül klasszra sikeredett. Az pedig, hogy még randizni is fogok ezek után, külön öröm, hála és köszönet érte."

  (Péter)
 • "Nagyon jól éreztem magam a Mikulás Party-n, őszintén, ilyen nagy szabású ismerkedős rendezvényen még nem voltam. Azért is írok most, mert először kicsit szkeptikus voltam, biztos voltam benne, hogy leszünk egy csomóan férfiak és alig pár nő lézeng majd, ehhez képest, ahogy láttam, az arányok rendben voltak. Korrekt kis est volt, szép nőkkel, ió hangulattal! Gratulálok a szervezéshez!"

  (Laci)
 • "Szuper volt a tegnap este! Különösen tetszett, hogy kedvesek és szimpatikusak vagytok, s hogy minden kérdésemmel meg tudtalak keresni benneteket a jegyvásárlástól egészen a randizásig. Látszik, hogy nagyon profik vagytok! Ha nem jönnek össze a mostani randik, biztosan találkozunk még!"

  (Ádám)