Biztosrandi.hu


„Komoly emberek, könnyed randik”

Rólunk

A Biztosrandi.hu Magyarországon egyedülálló és vadonatúj kezdeményezés, mely a társkeresés világának két nagy tapasztalatú szakértője a Randivonal.hu és a Duals Társkereső Klub összefogásának eredménye.

Egyedülálló és vadonatúj, mert korábban nem volt még példa arra a hazai palettán, hogy két, egyébként eltérő piacon, de mégis ugyanazért a célért dolgozó cég működjön együtt annak érdekében, hogy színvonalas, trendi és ismerkedési szempontból a lehető leghatékonyabb rendezvényeket biztosítsák a társkeresők számára.


Tökéletes hozzáértés


A háttérben az ország legnagyobb online társkeresője, a Randivonal.hu valamint a legnépszerűbb offline társkereső, a Duals Társkereső Klub áll, több mint egy évtizedre visszanyúló szakértelemmel a szerelmek és a randevúk szervezésében.

A két cég együttműködésének lényege és alapvető célja, hogy az offline és online terület tapasztalatait kiaknázva egyedi élményt, valódi ismerkedési lehetőséget nyújtson, s mindezt színvonalas rendezvények keretében. A Randivonal hatékonysága, valamint több százezer ügyfele és a DUALS személyre szabott, professzionális szolgáltatásai egymást kiegészítve teremtik meg a Biztosrandi stabil szakmai bázisát.

„Mi, a Randivonallal a nagy tömegek megszólításában vagyunk igazán jók és hitelesek, a Duals Klub pedig a közös kapcsolódási pontok megtalálásában, s egy-egy rendezvényen az ennek megfelelő társaság kialakításában rendelkezik hasznos tapasztalatokkal.”

(Weiler Péter, a Randivonal.hu vezetője)


A Biztosrandi háziasszonya Bánitzky Kata, párkapcsolati mediátor és a Duals Társkereső Klub vezetője, túl több száz társkeresőknek szóló rendezvény lebonyolításán maga a személyes GARANCIA arra, hogy a szakmai nívó mellett egyben jó hangulatú és könnyed randevúkat ígérő rendezvények szülessenek.

„A Duals Társkereső Klub tagjai már ismerhetik, mennyivel másabb kulturált rendezvényeken, egy közösség keretein belül ismerkedni. Úgy gondolom, épp itt az ideje, hogy ezt az élményt másokkal is megosszuk.”
(Bánitzky Kata, a Duals Társkereső Klub vezetője, a Biztosrandi háziasszonya)

Mit nyújtunk?


A BiztosRandi olyan rendezvényeket kínál, melyek azon túl, hogy valódi randevúkat jelentenek, érdekes önismereti utazásban is részesítenek, gazdagítják a résztvevők személyiségét s ezáltal közelebb visznek a vágyott párkapcsolat eléréséhez.

A BiztosRandival nem csak társkeresőink, de mi magunk is biztosra megyünk, ezért a nemzetközileg már bizonyított és közkedvelt, úgynevezett „speed-dating” metodikát alkalmazzuk.


Rendezvényeinken 8 férfi és 8 nő ismerkedhet 5 perces váltásokban. Hogy a jellemzően nyitott és kommunikatív valamint a kevésbé extrovertált társkeresők is egyenlő eséllyel indulhassanak, a beszélgetéseket minden asztalnál előre meghatározott, változatos és szórakoztató témák segítik elő.  


A BiztosRandi válogatott vendégkörét úgy állítjuk össze, hogy közel azonos korú, érdeklődési körű és kvalitású randevúpartnerek találkozhassanak. Egy rendezvény legalább 8, ötperces randit jelent a résztvevőknek!


5 perc épp elegendő idő arra, hogy eldöntsük: randevúpartnerünk egyben az igazi is lehetne, avagy sem. Ha kölcsönös a szimpátia, örömmel segítünk a következő, már valódi randi megszervezésében.   


A BiztosRandi mellett egyéb társkereső rendezvények, társas borkóstolók, és előadások szervezését bonyolítjuk.


Aktuális rendezvényünk megtekintéséért kattintson ide!


Kiknek ajánljuk?


A BiztosRandi azoknak az egyedülálló nőknek és férfiaknak jelent ideális lehetőséget az ismerkedésre, akik céltudatosak, ambíciózusak, s épp ezért elfoglaltak a napi munkában, így a hétköznapok kihívásai mellett megmaradó kevés szabadidejüket a lehető legkellemesebben és magánéletük harmonikus alakítása szempontjából a leghatékonyabban szeretnék eltölteni.